Gamst og Lehne Olsen ikke med til Molde

TIL har reist til Molde uten Morten Gamst Pedersen (35) og Thomas Lehne Olsen.

HJEMME: Morten Gamst Pedersen er ikke med til Molde.  Foto: Bertinussen, Rune Stoltz / NTB scanpix

fotball

TIL har etter det iTromsø kjenner til reist til Molde uten de store profilene Morten Gamst Pedersen og Thomas Lehne Olsen.

Kampen har også kommet for tidlig for Slobodan Vuk, og i tillegg er Runar Espejord langtidsskadet, så dermed reiser TIL til den tøffe bortekampen uten en spiss på laget.

Mikael Norø Ingebrigtsen som flere ganger har vært nevnt som et mulig alternativ er også usikker på grunn av sykdom, skriver TIL på sin hjemmeside. Men han skal etter det iTromsø kjenner til være frisk nok og kommer til å starte på topp.

Keeper Gudmund Taksdal Kongshavn er også usikker.

Følg Helge-chatten fra klokken 16.50 her!

Vi oppdaterer saken!

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball