Gerrard hyller den norske unggutten: - Han gjør de rette tingene

Edvard Sandvik Tagseth er allerede på førstelagsnivå på enkelte områder, melder Liverpool-legenden.
fotball

– Jeg vet det er veldig mye oppmerksomhet rundt Edvard i Norge, og han er en veldig god spiller. Han løper mye. Der er han allerede opp på tallene førstelagsspillerne har. Så fysisk vil han ikke ha noe problem med å spille på øverste nivå.

Det sier Steven Gerrard til Viasat før kampen mellom Liverpool og Spartak Moskva i Champions League onsdag.

  • Se intervjuet i vinduet over

16-åringen fikk det siste kvarteret på banen da Liverpools U 19-lag slo Spartak Moskvas unggutter tidligere onsdag.

Tagseth fra Frosta i Nord-Trøndelag har imponert for Liverpool denne sesongen, og det er ikke første gang en legende som Gerrard roser trønderen.

– Vi jobber med å forbedre deler av spillet hans. Han er veldig enkel å trene, for han er veldig profesjonell. Han gjør de rette tingene på og utenfor banen. Han er litt stille, så vi trenger at han kommer ut av skallet noe mer, men han er en flott spiller, sier Gerrard.

– Det å ha en av de største lokale legendene i Liverpool som trener, er noe de unge guttene vil huske for alltid. Det er fantastisk å ha Stevie her i klubben, istemmer Jamie Carragher.

Tagseth har selv tidligere snakket om hvor stort det er å ha Gerrard som trener.

– Han har vært forbildet mitt siden jeg var liten, og er en veldig god trener, har Tagseth uttalt til VG.

Unggutten ble lagt merke til allerede som 13-åring, da Vidar Riseth kalte han det største talentet han hadde sett på 20 år.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball