Gjett hvem Lagerbäck har invitert til Ullevaal

Landskampen 13. juni blir veldig spesiell for sjefen.

Lars Lagerbäck og det norske landslaget møter Sverige til privatlandskamp på Ullevaal 13. juni. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix  Foto: Larsen, Håkon Mosvold / NTB scanpix

fotball

Lars Lagerbäck skal lede Norge mot sine svenske landsmenn på Ullevaal 13. juni.

Kampen spilles tre dager etter VM-kvalifiseringskampen mot Tsjekkia.

– Sverige er en sterk motstander som gir oss verdifull matching inn mot det som forhåpentlig blir avgjørende VM-kvalifiseringskamper til høsten, sier Lagerbäck.

– Det blir spesielt for meg å møte Sverige som norsk landslagssjef. Jeg gleder meg og ser frem til en brødreduell både på banen og på tribunen. Jeg håper det blir en folkefest, fortsetter den ferske landslagstreneren.

Forrige møte mellom nabolandene endte 0–0 i 2015.

(©NTB)

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball