Gullvideoen til Manchester City-sponsor får Twitter til å koke

– Dette er bare helt forferdelig.

Teleselskapet Etisalat UAE i Emiratene har i samarbeid med City laget en video som har fått mange til å reagere.  Foto: Skjermdump, Twitter

fotball
  • Se den omdiskuterte videoen lenger nede i saken!

Søndag ble Manchester City seriemester i Premier League, uten selv å spille. Det skjedde da Manchester United sensasjonelt tapte 0-1 hjemme for tabelljumbo West Bromwich.

Dét var kanskje ikke helt den gullfeiringen Manchester City og sponsorene hadde sett for seg. Citys neste kamp er hjemme mot Swansea søndag, og mange hadde nok trodd at man skulle avgjøre i denne kampen.

Men en av Citys sponsorer, teleselskapet Etisalat UAE i Emiratene, visste råd. I samarbeid med City har de laget en video som feirer seriemesterskapet.

Videoen viser en iscenesatt kamp og jubelscenene etterpå blant spillere og fans.

De som mente at City er en tilgjort fantasiklubb får vann på møllen. Her er bare noen av Twitter-reaksjonene som er kommet etter at videoen ble lagt ut:

– Det kleineste jeg har sett noensinne.

– Dette er bare helt forferdelig.

– Neeei, hva i h… er dette?

– Jeg døde nettopp.

– Jeg er flau på vegne av alle i klubben.

– De fortjener å bli fratatt tittelen for dette.

TV 2-ekspert Simen Stamsø Møller har følgende kommentar:

Fotballbloggeren Lars Sivertsen kommenterer videoen slik:

ITV-journalisten Daniel Hewitt er også oppgitt:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball