Han blir AaFKs nye assistenttrener

Lars Bohinen har funnet Anton Joores erstatter.

Andrea Loberto skal erstatte Anton Joore.   Foto: Schrøder, Tor Erik / NTB scanpix

fotball

I går ble det klart at Anton Joore og AaFK hadde avsluttet kontrakten, og i dag tidlig ble det klart at Andrea Loberto blir AaFKs nye assistenttrener. Loberto har signert en kontrakt ut neste år.

– Jeg er veldig takknemlig for at Aalesunds Fotballklubb har gitt meg muligheten til å jobbe i en klubb med en lang fotballtradisjon, og en klubb med stort potensial og store ambisjoner. Jeg ser fram til å bli bedre kjent med klubben og Ålesund by i tiden framover, sier Loberto i ei pressemelding.

43-åringen har tidligere jobbet i Leeds, Vålerenga, Rosenborg, Haugesund og sist i Fredrikstad i fjor. Loberto har vært i Norge siden 2005.

– Jeg er glad for å ha fått en trener med meg som kan OBOS-ligaen godt, som driver sine egne deløvelser med autoritet og som utfyller meg og mine mangler på en utmerket måte. Vi vil få en tydelig og klar arbeidsfordeling. Andrea er god på feltet, fotballklok, og vil kunne utfordre meg på valg, slik at vi til slutt får tatt de riktige avgjørelsene, sier Lars Bohinen.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball