Hareide håper å ha overtalt Premier League-proff

Danmarks landslagssjef Åge Hareide tror den meget talentfulle Huddersfield-spilleren Philip Billing kommer til å spille landskamper for Danmark.

Åge Hareide tror han har overtalt Philip Billing.  Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix

fotball

Billing har også nigerianske røtter og kan teoretisk velge om han ønsker å representere Nigeria eller Danmark. Premier League-spilleren har også bekreftet at Nigeria har vært ute etter ham.

Landslagssjef Åge Hareide tror valget faller på Danmark.

– Jeg tror han er en fornuftig gutt som kan ta egne valg. Jeg har også snakket med ham om hans gode muligheter for en framtid på landslaget. Jeg tror det er nok at han vet det, sier nordmannen.

– Jeg er ikke nervøs for at han blir snappet opp av Nigeria. Jeg har jo kunnet lese at de vil ha tak i han, men jeg har også lest at han først og fremst ser mot Danmark. Jeg tror han har tatt sitt valg, tilføyer landslagssjefen.

Inntil Billing har spilt en offisiell A-landskamp for Danmark, kan han velge å spille for Nigeria.

(©NTB)

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball