Hatobjektet kunne le sist: – Det er litt ekstra spesielt siden det er Tromsø

Trond Olsen fikk som ventet pipekonsert, men kunne le sist til slutt.
fotball

ALFHEIM: – Det viktigste for oss var å ta tre poeng i dag. Det er litt ekstra spesielt siden det er Tromsø, men slik sesongen har vært for oss betydde tre poeng ekstremt mye, og vi er veldig fornøyd med dra hjem med til Bodø med det i bagasjen, sier Trond Olsen til iTromsø.

To assists

Han var neste sist på begge scoringene til Milan Jevtovic.

– Ja da, men samtidig skulle jeg scoret selv i dag, sier Olsen om sin store sjanse i førsteomgang.

– Men det er ikke så nøye, det. Vi vant og tok tre poeng og fikk et perfekt resultat i Aalesund-Start (1-1). Det var ekstremt viktig, fortsetter han.

Den kontroversielle kantspilleren fra Lyngen har fått mange skjellsord slengt etter seg opp gjennom årene på Alfheim. Og TIL-fansens hatobjekt nummer èn fikk pipekonsert i dag også.

– Vet du hva? I dag har ikke jeg fått med meg noen ting. Jeg regner med dere fikk med dere mer. Det viktigste for oss var tre poeng, og det blir godt å gå i 17. mai-toget i morgen, sier Olsen.

– Måtte juble litt

Trond Olsen og Bodø/Glimt gikk seirende ut av duellen mot Tromsø og Simen Wangberg.  Foto: NTB scanpix

Det ble noen elleville jubelscener da Glimt fikk 2-1 i det 77. minutt.– Jo da, men selvfølgelig, sånn er det. Det er alltids folk som «kommer med et eller annet», og man har lyst til å juble litt da. Det satt Glimt-supportere der, familie og alle som var med på charterflyet vårt satt i losjen. Vi jublet for dem, da, sier Olsen.

Trolig kan både Glimt og TIL havne i nedrykksstriden denne sesongen. Glimt er på 11.-plass, mens «Gutan» er på 13.-plass etter 11 serierunder.

– Slik som det er nå, er vi i sumpen der. TIL har jo vært gjerrige bakover og slapp nesten ikke inn mål i de første kampene, og så åpnet det seg bakover. Vi er ikke helt vant med at de slipper inn så mye mål som de har gjort i det siste. Det overrasker meg litt, men de har ikke scoret mye heller, sier kantspilleren.

Første seier på 21 år

Før han konkluderer med at Glimt ikke kan ha fokus på TIL.

– Vi må ha fokus på det vi skal, og det er kamp mot Aalesund til helgen. Vi må nullstille fort. Det er 200-årsjubileum i byen og Aspmyra skal prøve å sette publikumsrekord, sier Trond Olsen.

Glimt tok sin første serieseier på Alfheim siden 1995 – altså 21 år! Den gang vant de gule 4–0 i Nordens Paris.