Her byttes Mourinho inn på banen - som keeper!

Manchester United-manageren slapp inn seks mål, scoret ett og fikk gult kort for uthaling av tiden.

Portugiseren klarte ikke å holde buret rent.   Foto: NTB scanpix

fotball

Manchester United-manager José Mourinho deltok på veldedighetskampen til inntekt for ofrene for brannen i Greenfell i London.

Stjerner fra sportsverden, musikk- og underholdningsbransjen samlet seg for å samle inn penger til de som mistet hjemmene sine i den store brannen. 80 personer døde i brannen.

Til vanlig står Mourinho på sidelinjen og lar de yngre gjøre jobben på banen, men denne gangen tok han seg en tur ut på banen selv.

Erstattet James

Og lagets manager, Alan Shearer, mente at Mourinho har et skjult talent som lagets bakerste mann.

Da det endelig ble hans tur tok portugiseren på seg keeperdrakten og hanskene, og erstattet den tidligere landslagskjempen David James i målet.

Her tar Mourinho over plassen til David James i mål.   Foto: NTB scanpix

Mourinho spilte på samme lag som Jamie Redknapp, Ally McCoist og David James, mens Les Ferdinand var manager på motstanderlaget, som blant annet stilte med Peter Crouch, Marcus Mumford David Seaman og Clint Hill i troppen. I tillegg deltok mannskaper fra brannvesenet.

Og Mourinho gjorde seg bemerket i kampen. Blant annet fikk han gult kort for å bruke svært god tid på et utspark. Og selv med gult kort fortsatte han å plage dommeren. Men han holdt ut kampen, og måtte stå i mål under straffesparkkonkurransen etter kampen, ifølge kampreferatet til The Mirror.

Og i straffesparkkonkurransen gikk det som forventet. Målene rant inn bak United-manageren, men den tredje straffen tok han selv, og fikk scoret et mål også.

Men Team Ferdinand vant likevel kampen, etter at Mourinho slapp inn alle de fem straffene.

– Beste formen i mitt liv

Før kampen gikk Mourinho høyt ut og lovte fansen at formen var på topp.

– Jeg er i den beste formen jeg har vært i mitt liv. Jeg er verdt mer enn Neymar er verdt, sa han, ifølge The Sun.

Alan Shearer var nervøs før peptalken med laget før kampen.

– Det vil være svært nervepirrende å holde peptalken før kamp, når Mourinho stirrer på meg i det ene hjørnet, sa han til avisen.

Mourinho er mest kjent som manager for flere av Europas største lag, men har også en spillerkarrière bak seg. Han la opp sin profesjonelle karrière i 1987, da han spilte for det portugisiske laget Comercio e Industria.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball