Her er Mohn på TIL-besøk

– Flere bør lære av Tromsø IL, sier Trond Mohn.

PRESENTERTE PLANER: Her er Stig Arne Engen (til venstre), Kjell Kolbeinsen og Trond Mohn.  Foto: TIL.no

fotball

Milliardæren fikk i dag en oppdatering av status i klubben som han har støttet med mange millioner kroner. Blant annet fikk han siste nytt om stadionplanene på Alfheim.

– Det ser veldig spennende ut. Planene ser veldig bra ut, sier Mohn til TILs hjemmeside.

Han er selvsagt fornøyd med at Gutan berget plassen i Eliteserien i høst.

– Jeg følger godt med og sender sms til Kjell Kolbeinsen rett etter kampslutt. Jeg får jo også stemningsrapport fra han hver gang det er kamp på Alfheim. Det ble jo mye bedre på slutten av sesongen, for da gikk jo det bare en vei. Men jeg må si at jeg syns det er synd at Sogndal rykket ned, sier Mohn til TILs hjemmeside.

– Jeg syns fremtiden til klubben ser bra ut. Så nå kan klubben jobbe langsiktig slik de kan oppnå sine ambisjoner, legger han til.

Trond Mohn har opp gjennom årene gitt en rekke pengegaver til Tromsø IL - totalt rundt 112 millioner kroner.

Etter det iTromsø kjenner til har bergenseren ikke tenkt til å stoppe TIL-støtten. Senest i fjor ga han TIL 5 millioner kroner til A-lagssatsingen foran 2017-sesongen.

Førsteamanuensis ved idrettshøgskolen, Svein Arne Pettersen, og professor i informatikk, Dag Johansen, har i dag fortalt Mohn om mulighetene som nå finnes ved Alfheim under omvisningen av den nye treningssalen og testlaben til UiT.

– Det var utrolig inspirerende å se klubbens tilknytning opp mot universitetet og det medisinske. Det er et eksempel til etterfølgelse for mange andre klubber. Flere bør lære av TIL, sier Mohn, som eier Alfheim Arena gjennom selskapet Meteva.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball