Her misbruker OIa Kamara en helt vanvittig målsjanse: – Den ballen skal bare inn

Den norske spissen bommet på åpent mål.

Ola Kamara får muligheten på åpent mål, men skyter over.  Foto: Hagen, Fredrik / NTB scanpix

fotball

Norge - Panama 1–0

Ola Kamara ble hat trick-helt for Norge i mars. Onsdag misbrukte han en gigantisk sjanse i 1-0-seieren mot Panama. – Den ballen skal bare inn, sa han etterpå.

Kamara erstattet matchvinner Joshua King etter pause mot Panama, men vil nok huske kampen for episoden åtte minutter før slutt da han leverte et bidrag til Youtube-kavalkader over grove misser.

Les mer om kampen her:

MLS-spissen skjøt etter flott forarbeid fra Alexander Sørloth over tomt mål fra to meters hold.

Ola Kamara fikk sjansen etter pause mot Panama.  Foto: VEGARD WIVESTAD GRØTT / BILDBYRÅN NORWAY

– Den er feit. Det er ikke noen liten sjanse. TV 2 viste meg den også. Det var jo hyggelig det, sa Kamara til NTB.

– Den ballen skal bare inn. Nå har det skjedd. Da må jeg bare ta det med godt humør og sånne ting. Det er kjipt å dra elleve timer for å kjøre den bommen der liksom, men jeg må ta det godt humør og være glad for at det ikke sto noe på spill, ved at vi for eksempel ikke kom til EM eller VM på grunn av den bommen der, fortsatte han.

Dette skriver vår kommentator etter seieren mot Panama:

I motsetning til lagkameratene får Kamara en utfordring med tidsforskjell når han er på landslagssamlinger i Europa. Lørdag satt han døgnvill på benken og så alle de fire andre spissene i troppen innfri i borteseieren mot Island. Da var det bare halvannet døgn siden han ankom Reykjavik.

Onsdag fikk han sjansen etter å ha utlignet ni timers tidsforskjell etter reisen fra California.

– Jeg synes det har gått fint. Det gikk bra sist. Og jeg greide hvert fall å komme til sjanser. Det handler bare om å sette den. Hvis jeg hadde scoret ett nå, og tre sist (mot Australia i mars), så hadde det vært veldig bra, avsluttet Kamara.

(©NTB)