Herrem ferdig i Åsane - klar for eliteserieklubb

Spissen får sjansen på øveste nivå.

Geir André Herrem har vært solid foran mål for Åsane i en rekke sesonger. Nå blir han elitseriespiller i Bodø/Glimt.   Foto: Rune Sævig

fotball

Geir André Herrem har vært en garantist for mål for Åsane i en rekke sesonger.

Han har lenge ønsket seg en mulighet i den øverste divisjonen. Nå blir det en realitet.

Bodø/Glimt er blitt enig med Åsane om en overgang for den 30-år gamle angrepsspilleren, Eurosport.

Forrige sesong scoret rogalendingen med en fortid i Bryne og Flora Tallin 11 mål for Åsane.

Bodø/Glimt var ute etter en angriper etter at den nyinnkjøpte spissen Endre Kupen røk korsbåndet.

Det er den tidligere Åsane-treneren Kjetil Knutsen som nå er trener for Bodø/Glimt.

Glimt møter Brann i neswte serierunde og dermed kan det godt hende at det blir debut hjemme i Bergen for den tidligere Åsane-spilleren.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball