Hevder Jørn Andersen nærmer seg ny avtale med Nord-Korea

Nordmannen kan ende opp med å forlenge kontrakten.

Jørn Andersen er aktuell for en ny periode som trener for Nord-Korea.  Foto: Daniel Roland / TT / NTB Scanpix

fotball

Den tidligere storspilleren overrasket mange da han i mai tok over fotballandslaget til den høykontroversielle nasjonen. Syv måneder inn i jobben er fasiten som følger: Seks seire, en uavgjort og ett tap.

Kontrakten til 53-åringen går i utgangspunktet ut ved nyttår, men nå melder NRK at det er aktuelt for nordmannen å forlenge avtalen.

– Vi har hatt positive forhandlinger så langt. Men vi er ikke helt i mål. Et par viktige punkter må på plass i kontrakten for at jeg skal signere, sier Andersen ifølge kanalen.

Resultatene har vært gode, og den tidligere toppspissen merker stor forbedring hos sine spillere etter at han tok over jobben.

– Vi har hatt stor sportslig fremgang. Både teknisk, taktisk og ikke minst fysisk har laget blitt mye bedre. Etter åtte måneder med knallhard trening, begynner arbeidet å bære frukter. Selv om jeg har andre tilbud som økonomisk er mer fordelaktig for meg, er det sportslig interessant å fortsette, sier Andersen.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball