Hevder Ruben er TIL-aktuell: - Ryktene er bare tull

Groningen-stjernen Ruben Yttergård Jenssen (29) har ingen planer om å returnere til Norge med det første. Men i Tromsø sitter klubbledelsen klar dersom planene skulle endre seg.

Ruben Yttergård Jenssen kobles til TIL.  Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix

fotball

Yttergård Jenssen ble av Twitter-kontoen SillySeason torsdag ettermiddag koblet til TIL, Brann og Vålerenga. Det ble også fastslått at tromsøværingen trolig snart var ferdig i sin nåværende klubb i Nederland.

– Når det gjelder der ryktene der er det bare tull, sier Yttergård Jenssen til iTromsø.

Han kom på juleferie til hjembyen 2. juledag etter å ha vært i troppen da Groningen spilte kamp på selveste julaften. I 4–0-seieren mot bunnlaget Sparta Rotterdam satt Yttergård Jenssen på benken gjennom hele oppgjøret. En viktig seier for å sende Groningen unna den verste bunnstriden i toppdivisjonen.

Agent Kent Karlsen sier at spekulasjonene om en norsk retur for Yttergård Jenssen «ikke stemmer».

TILs sportssjef Svein-Morten Johansen legger dog ikke skjul på at 29-åringen som spilte i TIL fra 2006 til 2013 er en de holder et ekstra øye med.

– Vi er interessert. Han hadde passet perfekt inn hos oss nå med måten vi spiller på. Han vet om vår interesse, sier Johansen til iTromsø.

Yttergård Jenssen forlot TIL til fordel for Kaiserslautern i juni 2013. Der ble han i tre år før han dro videre til Groningen sommeren 2016.

Lillebror Ulrik Yttergård Jenssen ble like før jul klar for Nordsjælland.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball