Hør Aursnes snakke om pubplanene i hjembygda

Fredrik Aursnes er neste gjest i Sunnmørspostens podkast. Der forteller Molde-spilleren blant om AaFK-interessen i fjor sommer — og ikke minst om planene med å starte en pub i hjembygda Hareid.
fotball

Selv om han bare er 20 år, har Aursnes allerede i flere år fortalt om sine planer om å starte en pub på Hareid.

— Det hele stammer fra en artikkel i Regionavisa der journalisten spurte om hva som var drømmen utenom det rent sportslige. Det var da jeg kom opp med ideen, forteller Fredrik Aursnes.

Den gang da - før han virkelig hadde slått gjennom i Hødd - mente han at han burde være pubeier i en alder av 25 år.

— Det var vel mest på fleip at det skulle skje så tidlig, men samtidig vet du aldri hva som skjer. Plutselig får jeg en skade som gjør at jeg må legge opp. Da hadde det vært artig å starte en pub, sier Aursnes og legger deretter velvillig ut om sin forretningsplan for puben i hjembygda.

Var ønsket av Aalesund

I forkant av lørdagens oppgjør mellom Molde og Aalesund forteller Aursnes dessuten om prosessen da Aalesund ønsket å kjøpe ham fra Hødd i fjor sommer. AaFK fikk blant annet to bud avslått på Aursnes.

Han ble i Hødd ut sesongen, og endte i stedet opp hos Molde.

— Jeg var i dialog med Trond og var selfølgelig åpen for alt. Men da Molde kom på bana var vel egentlig det mest aktuelt, sier Aursnes.

I podkasten forteller Aursnes dessuten om hvorfor han vraket aldersbestemte landslag i sine yngre dager, om sesongstarten hittil i Molde og om sine sportslige drømmer for framtida.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball