Hoseth høyaktuell for eliteserie-comeback: – Vi er i samtaler om kontrakt

Superveteranen trener med Kristiansund.

Magne Hoseth trener med Kristiansund.  Foto: Grøtt, Vegard Wivestad / NTB scanpix

fotball

Fotballveteranen Magne Hoseth nærmer seg en retur til Eliteserien. En kontrakt med Kristiansund er nært forestående, melder Eurosport.no.

Hoseth har den siste tiden trent med Kristiansund, og det var ventet at klubben ville ta en beslutning angående Hoseth i slutten av uken.

Hoseth mente selv at han ikke trodde han kom til å få et tilbud, men der kan det se ut til at 36-åringen har tatt feil.

– Vi er i samtaler om kontrakt, opplyser sportslig leder i Kristiansund Kenneth A. Leren.

Midtbanespilleren som har spilt i norsk toppserie for Molde, Vålerenga, Stabæk og Aalesund terminerte tidligere i sommer kontrakten med Notodden i 2. divisjon for å flytte hjem igjen til Møre og Romsdal.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball