Høyaktuell i ny TIL-rolle

Kent-Are Antonsen bytter trolig posisjon i kampen mot Odd.

NY ROLLE? Her er Kent-Are Antonsen etter dagens trening på Alfheim.  Foto: Øyvind Sivertsen

fotball

På dagens formasjonsøkt ble Antonsen testet på sentral midtbane sammen med Christian Landu-Landu.

– Jeg har veldig lyst til å bidra der, sier Antonsen til iTromsø.

Favorittrollen

I sin A-lagkarriere i TIL har han stort sett vært aktuell som venstreback, men for TIL 2 har balsfjordingen flere kamper som sentral midtbanespiller.

– Jeg har vel noen cupkamper for A-laget som sentral midtbane, men jeg husker ikke når det var. Det er lenge siden, sier Antonsen, som aldri i sine juniordager la skjul på at det var sentral midtbanespiller han ville bli.

– Ja, nå ser det ut til at jeg får vekket liv i den drømmen. Det er veldig artig, uttaler Antonsen, som mest sannsynlig erstatter Morten Gamst Pedersen i lagoppstillingen i hjemmekampen mot Odd torsdag.

Mye intensitet

Men Gamst er trolig tilbake i førsteelleveren til søndagens bortekamp mot Strømgsgodset.

– Ja, vi får se. Vi får se om han er klar til i morgen, det vet man jo ikke. Får jeg sjansen, skal jeg gå inn og bidra med det jeg har, sier 22-åringen.

– Og hva er det?

– Jeg har jo mye intensitet i beina og i nærkampene. Jeg skal prøve å få brukt foten når vi har ballen og «ligge der» og hjelpe forsvaret når det trengs, sier Antonsen.

Trolig TIL-lag mot Odd: Gudmund Kongshavn - Magnar Ødegaard, Simen Wangberg, Ulrik Yttergård Jenssen - Hans Norbye, Christian Landu-Landu, Kent-Are Antonsen, Lasse Nilsen - Gjermund Åsen - Thomas Lehne Olsen, Mushaga Bakenga.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball