Hvilket land bør du holde med? Ta vår nye VM-valgomat!

Jo flere spørsmål du svarer på, desto mer presist blir svaret. Se hvordan poengene regnes ut nederst i saken.
fotball

Vi har utviklet en VM-valgomat. Den består av noen quiz-spørsmål, noen fotballrelaterte spørsmål, samt noen spørsmål som ikke har noe som helst med fotball å gjøre.

Spørsmålet er: Hvilket lag bør du heie på i VM? Sånn egentlig?

Valgomaten genererer nye spørsmål så lenge du ønsker. Desto lenger du holder på, desto mer presist blir svaret. Noen spørsmål er like, uten at alternativene nødvendigvis er det.

Vil du lese noe av vårt VM-stoff?

Slik regnes resultatet ut

Valgomat består av to faktorer: Fakta og følelser.

For hvert faktaspørsmål du svarer riktig på, får du ett poeng til det respektive landet.

For eksempel kan du få spørsmål om hovedstaden i Uruguay. Svarer du riktig, får Uruguay et poeng.

Når det gjelder spørsmål knyttet til følelser, får du poeng for hvert lag som matcher svaret du gir.

Du kan for eksempel få spørsmål om hva slags formasjon du foretrekker. Svarer du 4–3–3, vil alle land som spiller i 4–3–3 få ett poeng.

Til slutt vil du sitte igjen med et visst antall poeng pr. land. Det landet med flest poeng, er landet du bør heie på i VM.

Godt VM!

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball