Ingen kampkollisjoner mellom TIL og TUIL i vårsesongen

Ikke før 5. august spiller TIL og TUIL hjemmekamp på samme tidspunkt.

NULL TULL: TIL og TUIL har ingen kampkollisjoner før august. Her fra en tidligere treningskamp mellom lagene. Foto: Tor Farstad   Foto: Tor Farstad

fotball

TIL og TUIL spiller hjemmekamper om hverandre helt fram til 5. august, kommer det fram av terminlisten.

Den datoen spiller TIL hjemme mot FK Haugesund, mens TUIL tare imot Notodden på TUIL Arena klokken 18.00.

– Veldig bra med null kollisjoner. Da kan vi samle masse tilskuere på både TUIL Arena og Alfheim, sier TUIL-trener Gaute Helstrup til iTromsø.

Flere på høsten

TV-kampene er riktignok ikke satt opp for høstsesongen, så det kan hende at man unngår flere kampkollisjoner.

Likevel er det pr. dags dato, satt opp tre kamper til på høstsesongen som kolliderer:

16. september: TIL-Stabæk (18.00) og TUIL-Mjøndalen (18.00)

30. september: TIL-Brann (18.00) og TUIL-Ull/Kisa (18.00)

21. oktober: TIL-Start (18.00) og TUIL-HamKam (18.00)

4. november spiller riktignok både TUIL og TIL hjemme, men da sparkes TUIL-Sogndal i gang allerede klokken 13.00, mens TIL tar imot Molde på andre side av brua klokken 18.00.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball