Japansk klubb gir opp jakten på Totti

– Han fikk ikke familiens velsignelse til å komme.

Franscesco Totti ga seg som Roma-spiller etter forrige sesong. Her takker han av etter en fantastisk karrière i den italienske hovedstaden.  Foto: STRINGER / X90015

fotball

Den japanske fotballklubben Tokyo Verdy har gitt opp håpet om å hente den italienske superstjernen Francesco Totti. Tottis kone skal ha vært lunken til ideen.

Det skriver AFP.

– Til syvende og sist fikk han ikke familiens velsignelse til å komme, sier Verdy-president Hideaki Hanyu til Nikkan Sports, ifølge nyhetsbyrået.

– Jeg ønsket virkelig å se Totti i Verdy-drakten. Jeg var klar for å fly til Italia. Jeg er misfornøyd med agenten hans, men dette har vært verdifull læring, la Hanyu til.

Totti tok nylig farvel med Roma etter 25 år i Serie A-klubben.

Midtbaneeleganten er blitt koblet til andre klubber enn Verdy, blant annet til Miami FC i USA. Likevel kan det også ende med at Totti legger fotballskoene på hyllen.

Totti spilte 786 kamper for Roma. Han scoret 307 mål.

(©NTB)

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball