Jonathan Parr nærmer seg ny engelsk klubb

— Vi reiser til Ipswich for å møte klubben mandag, sier pappa og rådgiver Roger Parr.

Jonathan Parr kan trolig signere for en ny engelsk klubb innen kort tid.  Foto: Digitalsport

fotball

28. mai kom beskjeden om at nordmannen ikke kom til å forlenge kontrakten med Crystal Palace. Nå er Jonathan Parr (25) nær en avtale med Ipswich.

Det forteller pappa og rådgiver Roger Parr til Aftenposten.

— Det er en stor sjanse for at det blir Ipswich nå, sier han.

— Vi reiser dit og skal ha et møte med klubben mandag, fortsetter han.

Jonathan Parr fikk kun med seg 15 kamper for Crystal Palace forrige sesong. Flere skader ødela mye av sesongen for nordmannen.

— Blir førstevalg

Nå har hovedfokuset vært at han skal bli førstevalg i den klubben han kommer til.

Roger Parr forteller til Aftenposten at det har vært interesse fra flere i klubber i Europa, men at Bolton og Ipswich har pekt seg ut som mest aktuelle. Nå ser Parr ut til å havne i sistnevnte klubb.

— I Ipswich vil han være førstevalg. Jonathan har hatt et møte med manageren og hatt en god samtale med ham. Jonathan kjenner også kapteinen i klubben fra før. Det er viktig å ha noen relasjoner på plass, sier pappa Parr.

- Stor sjanse for at det skjer

Ipswich ledes av tidligere Wolverhampton-manager Mick McCarthy. Nylig ble venstrebacken Aaron Cresswell solgt til West Ham fra Ipswich. Det åpner opp en ledig plass i forsvaret for Parr.

— Vi vet det er en veldig god klubb, som har en fin stadion og bra publikum. Det er også viktig. Alt ser veldig positivt ut, sier Roger Parr.

Han presiserer samtidig at ingenting er underskrevet ennå, og at «alt kan skjer i fotball».

— Men hvis Jonathan ønsker å dra til, er det stor sjanse for at det skjer, sier Parr.

Ipswich endte på 9. plass i Championship (nivå to) i England i fjor, men var likevel kun fem poeng fra en playoffplass til Premier League.