Joshua King: - Spennende å bli nevnt i samme setning som Spurs

Landslagsspissen om ryktene, og hvor han håper å spille neste sesong.

Joshua King hadde en stor sesong for Bournemouth i 2016/17.  Foto: Peter Nicholls / Reuters

fotball

Kun åtte spillere scoret flere mål enn Joshua King i Premier League forrige sesong. Med sine 16 fulltreffere har nordmannen gjort seg aktuell for større klubber enn Bournemouth.

I et intervju med lokalavisen Bournemouth Daily Echo lørdag snakker King om skriveriene om en mulig overgang til Tottenham.

– Jeg fokuserte på sesongen og å avslutte den på en god måte. Men det ville være løgn å si at jeg ikke fikk med meg ryktene. Det sto i de fleste avisene i England, og du har folk som tagger deg og sender deg lenker her og der, sier King.

– Det er spennende bare det å bli nevnt i samme setning som Spurs, en stor klubb som spiller i Champions League, sier spissen med fortid i Manchester United og Blackburn.

Skryter av sjefen

Han signerte en ny fireårskontrakt med Bournemouth i fjor sommer.

– Man vet aldri i fotball, men forhåpentlig blir jeg her neste sesong. Jeg ser frem til å jobbe videre med sjefen (Eddie Howe), for han har vært strålende med meg siden første dag jeg satte føttene mine på treningsfeltet, sier King.

Fått tilbake sulten

Han ble hentet fra Blackburn for 1 million pund i 2015, og var sentral da Bournemouth sikret en historisk god 9. plass sist sesong.

– Jeg er en annerledes spiller nå. Jeg er i bedre form, og så har jeg fått tilbake sulten, sier King.

Den seneste tiden er han flere ganger blitt koblet med Everton.