Joshua King scoret igjen - kun et mirakel kan redde Villa

Joshua King bidro til at Aston Villa nå er så godt som klare for Championship.

HEr setter Joshua King inn 2-0 og det som ble nådestøtet for Aston Villas fiaskosesong.   Foto: Reuters

fotball

De har vært en kasteball lenge, men lørdag ble det så godt som klart. Kun et mirakel kan redde Aston Villas Premier League-tilværelse.

Med sitt åttende tap på rad har de nå 15 poeng opp til trygg plass, med fem kamper igjen å spille. Det betyr at Aston Villa må vinne sine fem siste, mens Norwich må tape sine fem siste. I tillegg har Aston Villa 19 mål dårligere målforskjell enn Alexander Tetteys lag .

Steve Cook sendte Bournemouth i ledelsen rett før pause med et flott hælspark, og hjemmefansen på Villa Park skjønte vel hvor dette bar.

Joshua King jublet hemningsløst for scoring mot Aston Villa.   Foto: Reuters

Kvarteret før slutt var det en nordmann som skulle gjøre vondt verre for Birmingham-laget. Joshua King plukket opp en elendig berøring fra Joleon Lescott. King dro med seg ballen og fikk chippet den flott over keeper Brad Guzan.Det var Kings tredje mål på de fem siste kampene i Premier League.

Jordan Ayew reduserte for Aston Villa fem minutter før slutt, men det holdt ikke. Aston Villa spiller ikke Premier League neste sesong. Mye skal gå galt om ikke Joshua King og Bournemouth skal holde plassen. Per nå har de 13 poeng ned til nedrykk.