Kan TUIL ende sin verste seierstørke noensinne? Vi følger kampen!

TUIL trenger sårt tre poeng i nedrykkskampen de befinner seg i, men møter et Levanger-lag i form søndag kveld. Vi følger kampen fra 18.00.

SEIERSTØRKE: Dette bildet er tatt fra sist gang TUIL vant en fotballkamp i 1.-divisjon. Søndag gjester de samme motstander som de slo i slutten av juni, nemlig Levanger.   Foto: Håkon Steinmo

fotball

Levanger 0–3 TUIL (SLUTT)

90. min + 5 min: Da er kampen over på Levanger stadion! TUIL vinner dette hele 3–0 etter to scoringer av Vegard Lysvoll og ett av Mathias Dahl Abelsen. Hjemmelaget hadde sine sjanser, men et kompakt TUIL-lag forsvarte seg godt og vinner fortjent. Viktig seier for Gaute Helstrups menn, som tar et syvmilssteg mot fornyet kontrakt i 1.-divisjon!

90. min + 4 min: Da er det ingen tvil: TUIL tar med seg tre poeng hjem til Tromsdalen! Deres første seier siden 25. juni.

90. min + 2 min: Hva i alle dager, for en scoring av Mathias Dahl Abelsen og 3–0 til TUIL! Ballen blir spilt ut av Mikkelsen. Etter en duell på midtbanen ender den hos Abelsen på midtbanen, som ser at keeper Faye Lund står langt ute. Han fyrer avgårde fra midtbanen og ballen går i nettmaskene!

90. min + 1 min: Lagt til fem minutter tilleggstid.

90. min: Stene blir spilt fri alene mot Mikkelsen. Han setter ballen i stolpen, før han blir avblåst for offside.

89. min: Denne kampen har vært preget av skader. Nå er det «Mo» som ligger nede og trenger behandling.

87. min: Intens og aggressivt press fra «Mo» fører nesten til at Jo Nymo Matland blir spilt fri.

85. min: Levanger får frispark fra på venstresiden. Hjemmelaget har fått utallige muligheter på dødball, uten å kunne vise til noe som helst av resultater. Heller ikke denne gangen blir det farlig.

82. min: Langt innkast - igjen - av Levanger. Fører til en stor sjanse, men skuddet fra fem meter går utenfor.

80. min: Mikkelsen drøyer tid på et utspark. Får tilsnakk av dommer og får beskjed om å slutte med det.

77. min: TUIL ser ut til å ha god kontroll på dette for øyeblikket. Klatrer opp til 11. plass hvis de klarer å beholde denne ledelsen.

73. min: Dette lukter det tre kjærkomne poeng av for TUIL!

71. min: Vanvittig keepertabbe på Levanger stadion fører til 2–0 til TUIL! Levanger-keeper Faye Lund mottar et tilbakespill på rundt 20 meter og skal bare skyte ballen ut. Han sklir på det våte kunstgresset og bommer på ballen. Vegard Lysvoll jager hele veien og snapper ballen fra keeperen, før han bare kan trille kula inn i det åpne målet!

70. min: Hvordan i alle dager er ikke det scoring? Levanger-corner blir headet i tverligger fra 30 centimeter, før den spretter ut av målet.

69. min: Corner til Levanger som blir slått inn i en klynge av spillere. Mikkelsen er først på den og får bokset unna.

66. min: Vegard Lysvoll finter bort en Levanger-spiller før han banker til fra rundt 20 meter. Det er dessverre for TUILs del et svakt forsøk som fungerer nesten som en pasning til Levanger-keeperen.

65. min: Noen rolige minutter på Levanger stadion etter et massivt av hjemmelaget det første kvarteret av 2. omgang.

61. min: Mikkelsen landet stygt og lå nede for telling lenge. Etter litt behandling er kepeeren tilbake på beina!

60. min: Frispark til Levanger på venstresiden, og det er Erik Tønne som slår den inn. Det fører til et sammenstøt mellom keeper Mikkelsen og en Levanger-spiller i boks.

57. min: Nå peprer Levanger med skudd mot Mikkelsen! Kim Nyborg skyter fra skrått hold, men ballen sniker seg utenfor. Nå er TUIL heldig at de ikke har fått en scoring imot!

57. min: Adria Lopez er i fyr og flamme utpå banen nå, og prøver høyreslegga nok en gang. Denne gangen treffer han mål, men Mikkelsen er med på notene og holder den.

55. min: Levanger nærmer seg utligning! Adria Lopez mottar ballen fra rundt 16 meter. Bruker en berøring til å dempe ballen, før han banker til med høyrefoten. Skuddet går like utenfor!

53. min: Adria Lopez forsøker seg fra rundt 20 meter. Skuddet går et par meter over nettmaskene.

50. min: Marcus Astvald sender ballen i TUIL-feltet med et bra innlegg. I boksen er dog Adrian Mikkelsen sterk og får bokset ballen unna. Viktig inngripen av TUIL-keeperen!

47. min: Levanger fortsetter med taktikken med lange innkast. Uten uttelling så langt.

46. min: Jo Nymo Matland svinger ballen inn i feltet, men keeper Julian Lund plukker ballen enkelt.

46. min: Da er 2. omgang i gang!

Levanger 0–1 TUIL (PAUSE)

45. min + 2 min: Da er det pause på Levanger stadion! TUIL leder 1–0, noe som slett ikke er ufortjent. Vegard Lysvoll sendte gjestene i føringen etter et nydelig angrep av TUIL. Klarer Dalingan å holde dette inn?

45. min + 2 min: Tobias Nygård Vibe befinner seg på høyrekanten og slår ballen i boks. Finner Mohammed Ahamed, som hopper så høyt han klarer, men kommer ikke over ballen.

45. min: Det legges til to minutter.

43. min: Lars Henrik Andreassen vinner ballen på midtbanen og har en hel banehalvdel å boltre seg i. Legger den igjen til Mathias Dahl Abelsen på løp, men han får ikke til et skudd og det ender med en TUIL-corner. Den får ikke gjestene noe som helst ut av.

40. min: Bent Sørmo dribler seg fint fri på TUILs venstreside. Prøver seg på et slags skudd. Ballen går et stykke utenfor.

37. min: Innbytter Mathias Dahl Abelsen blir driblet enkelt bort og lager frispark. Frisparket fra rundt 35 meter blir løftet på bakerste stolpe som blir headet tilbake inn i feltet. Dommeren velger å dømme offside, til store protester fra Levanger-spillerne.

33. min: Mohammed Ahamed mottar ballen rettvendt i fin posisjon og prøver å tre igjennom Håkon Kjæve på høyrekanten. Pasningen er ikke god nok og ballen triller ut til utspark.

32. min: Bent Sørmo fosser seg forbi mange TUIL-spillere og inn i boksen. Blir til slutt stoppet av midtstopper Anders Jenssen.

30. min: Lysvoll signaliserte veldig kjapt at han måtte ut. Så ut som han hadde pådratt seg en strekk.

28. min: Håvard Lysvoll legger seg ned og signaliserer at han må ut. Da er det Mathias Dahl Abelsen som skal inn for TUIL.

25. min: Selv om Levanger var det beste laget det første kvarteret, har TUIL tatt over kampen. Styrer det meste som skjer på Levanger stadion nå!

21. min: 1–0 til TUIL! Anders Karlsen spiller fint ut på høyresiden til Steffen Skogvang Pedersen som finner Vegard Lysvoll perfekt i boksen med et strålende innlegg. TUIL-spissen sniker seg foran Levanger-stopperne og header ballen i lengste hjørnet. Vakkert av TUIL!

20. min: Vegard Lysvoll vinner ballen høyt i banen ved cornerflagget. Får spilt til Mohammed Ahamed. Han mister ballen relativt raskt og Levanger tar over.

18. min: Tobias Nygård Vibe, Håkon Kjæve og Steffen Skogvang Pedersen kombinerer nydelig på høyresiden. Sistnevnte får til slutt ballen og legger den inn i feltet, men finner ingen med en blå drakt. Det beste TUIL har fått til i 1. omgang - så langt.

14. min: Jo Nymo Matland er optimistisk og tester den berømte dødballfoten. Ikke så aller verst forsøk, men ballen går midt på Levanger-keeperen.

13. min: Etter et snaut kvarter får endelig TUIL løftet spillet og lekt seg litt på Levangers banehalvdel. Det fører etter hvert til et frispark fra rundt 30–35 meter.

9. min: Erik Tønne er helt ledig på høyrekanten og får lagt inn i boks. I feltet ruver Tobias Nygård Vibe høyest og header ballen unna. Levanger det klart beste laget i åpningsminuttene.

7. min: Levanger er svært nære å gå opp i ledelsen! Robert Stene forserer forbi alt og alle på TUIL. Fra rundt 16 meter fyrer han avgårde et skudd, men Mikkelsen klarer å få ballen ut til corner. Nært!

5. min: Jo Nymo Matland gir fra seg ballen enkelt på egen banehalvdel. Levanger får ikke noe umiddelbart ut av situasjonen.

2. min: Lars Henrik Andreassen gir Robert Stene tøff behandling i en duell. Sistnevnte blir liggende nede en stund, men toppscoreren kommer seg på beina igjen.

2. min: Levanger får et innkast på venstresiden og flytter flere spillere opp. Den situasjonen får de ingenting ut av og ballen triller ut til utspark.

1. min: Da er kampen i gang!

1. min: Da nærmer det seg kampstart på Levanger stadion! Verdt å bemerke seg er at Adrian Mikkelsen står i mål. Grzegorz Flasza sliter med en skade.

Følg Levanger-TUIL her fra klokka 18.00.

Lagoppstilling (Levanger): Julian Lund - Tom Nordberg, Erik Tønne, Espen Berger, Bent Sørmo, Kim Nyborg - Marcus Astvald, Horenus Taddese, Adria Lopez - Jo Sondre Aas, Robert Stene

Lagoppstilling (TUIL): Adrian Mikkelsen, Steffen Skogvang Pedersen, Anders Jenssen, Tobias Nygård Vibe, Jo Nymo Matland - Håkon Kjæve, Lars Henrik Andreassen, Anders Karlsen, Håvard Lysvoll - Mohammed Ahamed, Vegard Lysvoll

Før kamp (Levanger): Levanger har lagt bak seg en rekke solide resultater i det siste, blant annet med 1–1 mot opprykksjagende Start sist runde. De har gått fire kamper uten tap og ligger på en 7. plass på tabellen. Levanger er ett poeng bak Ull/Kisa på 6. plass og kjemper dermed om en mulighet til å kvalifisere seg til Eliteserien.

Før kamp (TUIL): TUIL har ikke vunnet en fotballkamp i 1.-divisjon siden 2–1-seieren over Levanger i slutten av juni. Sist gang TUIL vant en fotballkamp var mot søndagens motstander helt tilbake i slutten av juni (!). Dalingan har gått 11 kamper uten seier.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball