Nesten ny TUIL-seier. Vi fulgte kampen!

FORMSTERKE: TUIL har vunnet tre strake i 1. divisjon.  Foto: Bertinussen, Rune Stoltz / NTB scanpix

fotball

Jerv 1–1 TUIL (SLUTT)

90 + 5. min: Da er det slutt! Lagene deler poengene etter at Glenn Andersen utlignet to minutter før ordinær tid. Det er nok TUIL som likevel kan si seg mest fornøyd med resultatet.

90. min + 2 min: Mathias Dahl Abelsen blir byttet inn, Jonas Høylo Fundingsrud kommer inn.

90. min + 1 min: Det er lagt til 5 minutter.

90. min: Jerv trykker på og jakter 2–1! Det er sjansebonanza og nesten hver eneste Jerv-spiller får prøve seg uten at noen finner nettet.

88. min: Glenn Andersen setter den i kassa! Det står 1–1 på Levermyr stadion.

87. min: Lasse Nilsen river ned en Jerv-spiller i boksen og hjemmelaget får straffe!

85. min: Flasza må gi retur på et langskudd, men får slått den ut i ufarlig område. Etter hvert får Danso ny skuddmulighet. Han skyter ballen utenfor fra 20 meter.

83. min: Tor Martin Mienna prøver seg på et skudd fra 50 meter. Jerv-keeperen har kontroll.

82. min: Danso når ballen på høyrekanten og legger den på bakerste. Der står innbytter Toft og header den mot mål. Flasza varter opp med en strålende redning. Keeperen har vært vanvittig god!

80. min: Spilleren som var nest sist på scoringen, Vegard Lysvoll, går ut mens Tor Martin Mienna blir satt inn på banen.

79. min: Flasza ligger nede etter en duell med Glenn Andersen. Han har det veldig vondt for øyeblikket TUIL-keeperen.

77. min: Danso skyter fra 15 meter og får et fantastisk godt treff. Men som alle skuddforsøk til Jerv, går den like utenfor målet.

75. min: Jerv gjør et dobbelbytte for å komem tilbake i kampen.

74. min: Utifra spill og sjanser er det veldig ufortjent, men det bryr nok ingen som holder med TUIL eller TUIL-spillerne seg om.

73. min: Lasse Nilsen sender TUIL opp i ledelsen! Han vinner ballen høyt i banen fra Akintola og løper mot Jervs mål. Han spiller vegg med Lysvoll, før han fra rundt 10 meter dundrer han den i nettmaskene.

68. min: Alexander Lind, som brente kampens største sjanse, har gått ut. Jacob Toft har kommet inn.

68. min: Nesten for TUIL! Lars Henrik Andreassen bryter en Jerv-kontring og spiller den vakkert gjennom til Lysvoll. Han får dog en dårlig førsteberøring på ballen og den går ut til utspark.

65. min: Det er faktisk helt utrolig at Jerv ikke leder denne kampen. Et langskudd fra 25 meter som Flasza altfor enkelt gir retur på. Den snapper en Jerv-spiller opp, som spiller den til Lind fra tre meter. Han klarer på utrolig vis og pirke den rett på Flasza som holder ballen.

62. min: Håvard Lysvoll går ut, Lars Henrik Andreassen blir byttet inn.

61. min: Jerv får corner. Den går over alle og ut til innkast.

57. min: Nok en innleggmulighet fra Berglann. Lind får hodet på ballen, men styrer den over mål.

55. min: Lasse Nilsen prøver seg på en lur pasning mellom høyrebacken og ene midtstopperen til Jerv. Dessverre er pasningen til Lysvoll litt for lang.

53. min: Jerv med ny mulighet. Tønnesen spiller ballen ut til Andreas Hagen på rundt 16 meter. Han skyter ballen et par meter over mål.

51. min: TUIL ligger fremdeles dypt inne på egen banehalvdel og forsvarer seg mot det Jerv kommer med.

46. min: Det tar cirka 35 sekunder før Jerv skaper en vanvittig stor mulighet. Berglann har Pedersen løpt fra gjennom hele kampen og gjør det igjen. Han legger den hardt inn i feltet og der kaster Akintola en fot fram. Han treffer ikke ballen, som går helt på andre siden til innkast.

46. min: Da er 2. omgang i gang!

Jerv 0–0 TUIL (PAUSE)

45. min: Det var for øvrig det siste som skjedde i 1. omgang! Jerv har dominert kampen og har vært det beste laget. TUIL ble bedre på slutten og skapte to gode muligheter. Vi håper på scoringer etter pause!

45. min: Vegard Lysvoll kommer nok en gang fri på høyresiden. Han har dog ingen alternativer i feltet, men legger den ut til Mathias Dahl Abelsen som fyrer av fra 20 meter. Det er ikke et dårlig forsøk, for keeperen må gi retur. Den når han før TUIL-spiss Ahamed.

43. min: Vanvittig TUIL-sjanse! Vegard Lysvoll blir spilt fri på høyrekant og legger den pent inn i boksen. Mohammed Ahamed løper mot mål og får nesten en tå på den ballen. Det er definitivt TUILs største sjanse så langt!

40. min: TUILs andre forsøk på et angrep i 1. omgang. Pedersen løper langs høyrekant og sentrer den inn i banen til Håvard Lysvoll. Han flikker den i retning tvillingbror Vegard Lysvoll. Ballen er ikke presis nok, og går over sidelinja til utspark.

38. min: Jerv har hatt tusenvis av innlegg i 1. omgang, men heldigvis for TUILs del har Flasza vært trygg i feltet.

35. min: Nå valser Jerv over TUIL her! Skaper sjanse på sjanse, men finner ikke nettmaskene. Berglann legger inn på bakerste, men der står Nilsen og header den ut til corner. Det var et bra valg av venstrebacken, for bak sto en Jerv-spiller klar til å skyte den i kassa.

32. min: Berglann løper fra Pedersen nok en gang og legger ballen inn langs bakken. Der finner han Danso som skyter. Han treffer kun et TUIL-bein og ut til corner.

30. min: Lars-Gunnar Johnsen hekter Andreas Hagen og lager frispark fra rundt 20 meter. Akintola skal ta det, men skyter ballen i Tobias Vibe i TUIL-muren.

29. min: Steffen Skogvang Pedersen skal kaste ballen langt, men dommeren mener det er feilkast. Pedersen har ikke hatt en god kamp så langt.

27. min: Noe så sjeldent som et TUIL-angrep har funnet sted på Levermyr stadion. Mohammed prøver å finne Vegard Lysvoll i boksen - klarer forsåvidt det - men TUIL-spissen er i offside.

26. min: Igjen er det nær scoring for Jerv! Berglann blir nok en gang spilt fri på venstrekant og legger inn. Han finner Danso i boksen, som blåser ballen skyhøyt over fra 10 meter.

25. min: TUIL har fått til null og niks så langt mot et bra Jerv-lag. Berglann har vært god for hjemmelaget.

22. min: Den er frekk! Berglann legger inn fra venstre og Akintola prøver et frekt Zlatan-hælspark fra 10 meter. Den går mot mål, men Flasza virker å ha brukbar kontroll på det ambisiøse forsøket fra Jerv-spissen.

19. min: Vi kan opplyse om at tidligere TUIL-spiller Tomas Kristoffersen har scoret for Sandnes/Ulf mot Strømmen!

17. min: Akintola på Jerv skyter fra 25 meter. Den går en mil utenfor TUILs mål.

15. min: Dalingan har løftet seg ett hakk eller to etter den svake åpninge. Presser Jerv langt høyere i banen, uten at de får til noe som kan ligne et angrep.

11. min: TUIL har knapt vært på besøk på Jervs banehalvdel. Hjemmelaget biter seg fast og får et frispark fra rundt 25 meter på kanten. Den blir slått inn i feltet, men Flasza har full kontroll.

8. min: Det er hjemmelaget som styrer absolutt alt så langt. Wembangomo blir spilt fri og skyter fra rundt 15 meter. Ballen går et par meter til side for målet.

7. min: Jerv med nok et fint angrep. Wembangomo løfter ballen fint over til Danso, som legger den videre til Hagen. Han legger den på venstrekanten Berglann. Han brenner til fra omtrent dødvinkel og ballen går over mål.

5. min: Jerv med pent spill på TUILs høyreside, der Håkon Kjæve sover og følger ikke løpet til Andreas Hagen. TIl slutt klarerer Tobias Vibe den til en ny Jerv-corner, som TUIL har grei kontroll på.

4. min: Den blir slått i feltet, men der står Tobias Vibe og stanger unna. Mathias Dahl Abelsen setter fart mot Jervs banehalvdel. Han blir stoppet etter å ha løpt et par meter og får frispark.

3. min: Jerv med kampens første corner.

2. min: To ganske så rolige åpningsminutter på Levermyr stadion, der det har vært et par innkast og klareringer fra begge lag.

1. min: Da er kampen i gang på Levermyr stadion!

Her kan du følge Jerv-TUIL fra klokken 18.00

Lagoppstilling (Jerv): Øyvind Knutsen - Glenn Andersen, Brice Wembangomo, Nils Petter Andersen, Kristoffer Tønnessen - Erixon Danso, Tobias Collett, Andreas Hagen, Ulrik Berglann - Babajide David Akintola, Alexander Lind

Lagoppstilling (TUIL): Grzegorz Flasza - Steffen Skogvang Pedersen, Tobias Nygård Vibe, Anders Karlsen, Lasse Nilsen - Håkon Kjæve, Lars-Gunnar Johnsen, Mathias Dahl Abelsen, Håvard Lysvoll - Mohammed Ahamed, Vegard Lysvoll

På forhånd (Jerv): Jerv står med fattige 9 poeng etter 12 serierunder, og er ikke til å kjenne igjen fra fjoråret der de endte på 3. plass i 1.-divisjon. De ble knust 0–4 mot Glimt på Aspmyra stadion sist runde, men fikk en opptur før det 2–0 hjemme mot Elverum.

På forhånd (TUIL): TUIL surfer på en seiersbølge de knapt har opplevd maken til. Tre strake seiere er sjelden kost for de blåkledde fra Tromsdalen, men det har de altså klart etter å ha slått Ranheim, Arendal og Florø i tur og orden. TUIL har ikke vært spesielt sterke på bortebane denne sesongen og står med den ene seieren mot Arendal.

Formsterke TUIL gjester bunnlaget Jerv til kamp klokka 18.00.

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball