King: - Hadde vært en drøm å spille for United igjen

Joshua King er sikker på at David de Gea vil huske ham etter semifianlen.

GAMLE LAGKAMERATER: Spania -keeper David de Gea husket ikke Joshua King fra nordmannens tid hos Manchester United. 

fotball

TEL AVIV: Etter fire år som Manchester Uniteds eiendom ble Joshua King ivintersolgt til Blackburn. Etter gårsdagens trening på Ramat Gan stadion i Tel Aviv snakket spissen om å skulle møte sin gamle United-lagkompis David de Gea igjen. Spanjolen er nå førstekeeper i United.

Etter at Spania slo Nederland 3-0 onsdag fikk David de Gea spørsmål om hvordan det ville bli å møte sin gamle United-lagkompis Joshua King.De Gea svarte at han ikke husket hvem King var.

— Du husker hvem de Gea er, King?

— Ja, jeg husker hvem han er. Og jeg ble ikke fornærmet over at han ikke husket navnet mitt. Men jeg skal stå med ryggen til ham i morgen så han ser navnet mitt på drakten og husker det, sier King og ler.

- Tenker du noen gang på en retur til United?

— Jeg tenker ikke på en retur til United, det er ikke noe jeg grubler mye på. Det hadde kanskje vært en drøm å spille for United igjen en gang, men nå er jeg i Blackburn.

— Og det er ikke sånn at jeg ikke kan leve med det hvis jeg ikke får den drømmen oppfylt. Jeg er ikke fan av noen lag, jeg holder med King jeg, så jeg kommer ikke til å gråte hvis det ikke skjer. Men hadde det åpnet seg en mulighet for å spille der igjen spå hadde jeg ikke takket nei. Det er ingen som takker nei til det, sier spissen til Aftenposten.

Tror på seier

Hva Kings rolle i morgendagens semifinale mot Spania blir, er det kun Tor Ole Skullerud som vet. U21-treneren har et sterkt offensivt mannskap å velge fra, men om King starter eller blir en slags joker å sette inn utover i kampen, får vi først svar på i morgen.

— Det er klart jeg har tro på seier, ellers kunne vi reist hjem med en gang, sier King.