Kjærgaard spilleklar for TIL

Oliver Kjærgaard (19) får trolig sin første kamp for TIL mot Vålerenga i morgen.

PRØVEPILLER: Her er Oliver Kjærgaard i en duell med Fredrik Michalsen.  Foto: Øyvind Sivertsen

fotball

SOTOGRANDE, SPANIA (itromso.no): I dag ordnet det seg med forsikring for midtbanespilleren Oliver Kjærgaard, og dermed kan dansken spille mot Vålerenga her i Spania i morgen.

Det bekrefter sportssjef Svein-Morten Johansen til iTromsø.

– Alt er ordnet, så han kan spille om Simo (Valakari) vil bruke ham, slår sportssjefen fast.

Fornøyd Valakari

I går hadde prøvespilleren sin første trening med TIL og gjorde det OK.

– Det var hans første dag og det var veldig bra. Det er helt nye medspillere for ham her, men han så ut til å gli veldig fint inn i det. Og det er alltid et signal på at man har å gjøre med en god spiller, sier trener Simo Valakari.

TIL har fulgt Kjærgaard i et par måneder. Sist helg sa U20-landslagsspilleren opp kontrakten med Lyngby på grunn av uteblivende lønn. Dermed blir han en svært billig spiller for TIL – om klubben velger å slå til.

– Han er en spiller som passer inn i den profilen vi ønsker i klubben. Han ønsker å komme hit og utvikle seg. Han er sulten på suksess, sier Valakari.

– Vil se ham mot Vålerenga

På grunn av konkurranse med danske klubber må TIL innen mandag avgjøre om de vil signere en avtale med Kjærgaard.

– Vi har det ikke travelt. Vi snakker med ham og skal se ham i et noen dager. Jeg vil gjerne se ham mot Vålerenga, for en kamp er noe annet enn trening, sier Simo Valakari til iTromsø.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball