Kjell Rune Sellin var en av Sandns Ulfs jevnt beste hele sesongen. Nå kan utenomsportslige forhold føre til at han drar fra klubben før kontraktstiden er ute. Kjell Rune Sellin var en av Sandns Ulfs jevnt beste hele sesongen. Nå kan utenomsportslige forhold føre til at han drar fra klubben før kontraktstiden er ute.

Kjell Rune Sellin i tenkeboksen, danskene ferdige i Sandnes Ulf

Kaptein Nicolai Geertsen og stopperkollega Mads Nielsen spiller ikke for Sandnes Ulf neste sesong. Kjell Rune Sellin er i tenkeboksen.

Danskene er uten kontrakt og står fritt til å forlate klubben, mens en endret livssituasjon gjør at spissen Kjell Rune Sellin vurderer å be om at hans avtale blir avsluttet ett år før tiden.

– Jeg har hatt det fint i Sandnes Ulf, men utenforliggende ting gjør det vanskelig for meg å fortsette, sier Sellin til Aftenbladet.

– Vi er i en prosess og må finne ut hvordan det kan løse seg, tilføyer han.

Trener Bengt Sæternes vil nødig miste Sellin, men medgir at utenomsportslige ting har endret situasjonen.

– Kjell Rune har kontrakt med oss, det forholder vi oss til. Vi får se hvordan dette kan falle på plass, kommenterer Sæternes.

Nicolai Kornum Geertsen i duell med Mats Reginiussen, Ranheim, i det som ble Geertsens siste kamp for Sandnes Ulf. Det samme gjelder stopperkollega Mads Nielsen i bakgrunnen her. Foto: Alley, Ned / NTB scanpix

Midtstoppernes sorti kom ikke som noen overraskelse på treneren.

– I Geertsens tilfeller samsvarer ikke hans ønsker med klubben sine. Da er det greit at veiene skilles.

– Mads Nielsen trodde vi kunne få en bedre utvikling her, men når han vil videre, må vi akseptere det.

– For oss vil det alltid være første pri at en spiller virkelig ønsker å opptre for Sandnes Ulf, understreker Sæternes.

Han er helt rolig med tanke på muligheten for å skaffe erstattere.

– Vi har Jasmin Bogdanovic, og vi kan fint bruke Axel Kryger som stopper. Jeg stresser ikke med å finne nye, men vi har naturligvis alternativ som vi sjekker ut, sier Bengt Sæternes.

26 år gamle Geertsen har tidligere overfor Aftenbladet gitt uttrykk for at han ønsker å prøve seg på høyere nivå.

Like etter tapet for Ranheim søndag, var det tydelig at han hadde vansker med å motivere seg for videre spill i Sandnes Ulf.

– Jeg har vært her tre år nå og har hatt som mål å spille elitefotball med Sandnes Ulf. Nå må jeg virkelig tenke meg om før jeg avgjør hva som skal skje videre, sa Geertsen på vei inn i garderoben på Ranheim.

Stopperkollega Mads Nielsen har tidvis vært henvist til benken denne høsten. Han kom til Sandnes Ulf fra Nest Sotra, og som Geertsen har han en fortid i ungdomsavdelingen til den danske storklubben Brøndby.