Kjetil Rekdal har fått ny jobb

– For meg er dette en meget spennende mulighet, sier den nylig avgåtte sportssjefen i Vålerenga.

Kjetil Rekdal blir ekspert hos Eurosport.  Foto: Rune Stoltz Bertinussen / NTB scanpix  Foto: Bertinussen, Rune Stoltz / NTB scanpix

fotball

– Jeg er glad for at Eurosport kom på banen etter jeg ga meg i Vålerenga og var så tydelige på at de ønsket meg i en slik jobb. Dette var det beste tilbudet, selv om jeg også har fått flere andre tilbud de siste dagene. Nå retter jeg fokus fremover og gleder meg voldsomt til første serierunde, sier Kjetil Rekdal.

Han sluttet nylig som sportssjef i Vålerenga.

Fikk du med deg denne? Ti matvarer du bør holde deg unna om du vil ned i vekt: - Mange har misforstått (krever innlogging)

– Målet vårt har vært å finne en ekspert som har bakgrunn både som spiller og trener på toppnivå, og som gjerne også har internasjonal erfaring. Når det ble klart at Kjetil var ledig på markedet, var det bare å snu seg rundt. Jeg har hele tiden ønsket meg en med stor fagkompetanse i vårt studio. Derfor er det svært gledelig å kunngjøre at Kjetil Rekdal blir vår fotballekspert, sier sportsdirektør i Eurosport og Discovery Networks, Jan-Erik Aalbu.

Rekdal spilte i sin tid hele 83 landskamper for Norge. Han scoret 17 mål. Som trener har 48-åringen vært innom Vålerenga (to perioder), Lierse, Kaiserslautern og Aalesund.

Mange har lest denne saken: Her ligger deltagerne strødd etter treningsøkten. Studie hevder tre minutter i uken kan være nok. (krever innlogging)

I en lang spillerkarriere var Rekdal innom klubber som Molde, Mönchengladbach, Lierse, Molde, Rennes, Hertha Berlin og Vålerenga.

(©NTB)

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball