Klubbskifte bekreftet: Ruben Yttergård Jenssen glipper for TIL

Reiser fra Groningen på utlån.

PÅ VEI TIL TYSKLAND: Ruben Yttergård Jenssen blir lånt ut fra Groningen.  Foto: Ronald Johansen

fotball

Tidligere torsdag meldte iTromsø at Ruben Yttergård Jenssen blir lånt ut fra FC Groningen til Kaiserslautern på et halvårig utlån. Nå bekrefter Groningen overgangen på sine hjemmesider.

Midtbanespilleren spilte nettopp for Kaiserslautern, som holder til på andre nivå i Tyskland, mellom 2013 og 2016.

29-åringen har de siste uken slitt benken i Groningen, og nå vil altså den nederlandske eliteserieklubben låne ham ut.

På plass i Tyskland

Ruben Yttergård Jenssen selv har ikke vært tilgjengelig for intervju, men skrev dette i en SMS til iTromsø onsdag kveld:

– Kan ikke si så mye annet enn at vi kan ta opp tråden i morgen kveld.

Yttergård Jenssen dro til Kaiserslautern torsdag for å gjennomføre den medisinske testen.

Ikke TIL-retur nå

Den tidligere TIL-spillerens agent, Kent Karlsen, har ikke vært tilgjengelig for kommentar.

TIL har ikke lagt skjul på at de ønsker Yttergård Jenssen tilbake.

– Vi er interessert. Han hadde passet perfekt inn hos oss nå med måten vi spiller på. Han vet om vår interesse, sa sportssjef Svein-Morten Johansen til iTromsø i jula.

Nå må TIL vente en god stund til før de igjen kan forsøke å få Ruben hjem.

Kaiserslautern er i krise. Klubben ligger sist i 2. bundesliga med 12 poeng på 18 kamper. Det er ti poeng opp til Heidenheim på trygg grunn.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball