ÅPNER TRIBUNE: TIL åpner denne tribunen for publikum. ÅPNER TRIBUNE: TIL åpner denne tribunen for publikum. Foto: Robin Andersen

Knapt billetter igjen – TIL åpner ekstra tribune

Billettene til årets siste seriekamp på Alfheim blir revet bort.

Til den siste kampen har TIL bestemt seg for at det skal være gratis inngang, slik at flest mulig skal komme og støtte «Gutan» i skjebnekampen mot Stabæk søndag klokken 18.00.

Likevel må man hente ut billett for å komme inn.

14.10 var det omtrent 300 billetter igjen på tribune vest og øst.

– Så vi har åpnet for kjøp av billetter på tribune sør. Begge langsidene er så å si smekkfulle, så det er fantastisk. Så hvis folk skal ha plass, spesielt på langsidene så må man kjøpe nå, sier kommunikasjonssjef i TIL, Nils-Jarle Sætre, til iTromsø.

GRATIS BILLETTER: TIL-helt Arne Vidar Moen og daglig leder Kristian Høydal (t.h.) da de offentliggjorde at det var gratis inngang mot Stabæk. GRATIS BILLETTER: TIL-helt Arne Vidar Moen og daglig leder Kristian Høydal (t.h.) da de offentliggjorde at det var gratis inngang mot Stabæk. Foto: Ronald Johansen

Oppfordring fra TIL-ledelsen

Kristian Høydal, daglig leder i klubben, har en klar oppfordring til publikum som har sikret seg billetter, slik at det ikke blir tomme seter.

– Vi bruker begrepet solgte billetter, men faktum at vi gir de bort. Så en liten oppfordring: Det er viktig at det blir fullt og at folk kommer. Slik at man ikke velger TV og sofaen i stedet for fryse og kose seg på Alfheim, sier Høydal.

Kontroll på snøen

Ifølge Yr.no er det meldt at det kan komme opp mot 7 millimeter nedbør i løpet av de to timene kampen varer.

En tommelfingerregel for nedbør, er at 1 millimeter tilsvarer omtrent 1 centimeter nysnø, ifølge Yr. Det skulle i så fall bety at det kan komme rundt syv centimeter med snø.

– Det høres krevende, men håndterbart ut, sier Høydal.

Han understreker at det ikke har snødd særlig i dag og at banen er fin og klar mens iTromsø snakker med ham.

– Vi har god beredskap og god kontroll. Vi skal ta det som måtte komme, så tar vi det derfra, sier Høydal.