Kneskade setter stopper for Florø-kampen

Lars-Gunnar Johnsen (26) spiller ikke mot Florø. Det betyr trolig startsjanse for Lars Henrik Andreassen (26).

SKADET: Lars-Gunnar Johnsen.   Foto: Øyvind Sivertsen

fotball

Johnsen har slitt med en kneskade siden Elverum-kampen for tre og en halv uke siden og mister helgens kamp borte mot Florø.

– Det er noen delvis avrevne bånd på utsida av kneet som skaper trøbbel. Jeg sto over mot Mjøndalen, spilte 60 mot Sandnes Ulf og hele kampen mo Start. Men etter Start-kampen kjente jeg det skikkelig, vi tok noen bilder, og det betyr at jeg i hvert fall mister denne kampen, sier Lars-Gunnar Johnsen.

Ikke langvarig

Johnsen er tilbake i trening allerede neste uke, men innrømmer skaden kommer ubeleilig.

– Jeg føler jeg har spilt meg bedre og bedre i løpet av sesongen, så det er skuffende, men samtidig en del av gamet, sier TUIL-spilleren.

Ifølge klubbens fysio, Stig Riise, er det ikke alvorlig.

– Han begynner å trene på mandag. Det er noen få fibere som er avrevet, men han begynner å trene igjen til uka, sier Riise. Det betyr at Lars Henrik Andreassen trolig kommer inn på laget.

Andreassen inn?

Med Johnsen ute, betyr det etter all sannsynlighet at Lars Henrik Andreassen kommer inn på laget. Andreassen spilte 10 minutter som innbytter mot Start, men hele kampen mot Mjøndalen, da Johnsen var ute.

– Det ser ut som det kun er Lars-Gunnar som er ute, så det får vi klare. Han var ikke med mot Mjøndalen, og vi gjorde en ok kamp da (2–0-tap, journ.anm.). Det er flere som har stått på bra og er aktuelle til å komme inn. Vi har mange spillesugne midtbanespillere i form, så vi skal klare å komponere en god midtbane til helga, sier TUIL-trener Gaute Helstrup.

TUIL slo overraskelseslaget Florø 1–0 hjemme på TUIL Arena tidligere i sesongen. Florø er nå oppe på kvalikplass på 5.-plass på tabellen med sine 31 poeng, seks ¨poeng foran TUIL som nå er nede på 11.-plass på tabellen med sine 25 poeng. Dalingan har ni poeng ned til Fredrikstad på nedrykkskvalik.

– Vi har lyst til å gjøre en god match og få et bra resultat. Det kommer til å bli en fin ramme med sikkert 1.500 tilskuere, så vi ser fram til utfordringen. Det er som det alltid er med neste kamp; årets viktigste kamp, sier TUIL-treneren.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball