Koppinen om forsvarskrisen: - Hvis det fortsetter slik, bør det sikkert gjøres noe

TIL-legende og medlem i sportslig utvalg, Miika Koppinen, erkjenner at situasjonen er meget tøff for klubben om dagen.

SKUFFET: Miika Koppinen er ikke fornøyd med lagets prestasjoner som har ført klubben rett ned i nedrykkssumpa.  Foto: iTromsø

fotball

Den tidligere TIL-stopperen har sett TIL slippe inn flest mål i eliteserien i år. Hele 24 baklengsmål har det blitt og klubben ligger på en skuffende 15.-plass med skarve 13 poeng på sesongens 13 første kamper.

– Jeg har ikke så lyst til å si så veldig mye, mest fordi de vet det ikke er bra. De trenger ikke flere folk som trykker dem ned. De er sikkert i bunnen mentalt sett, og de vet at ting ikke er bra per dags dato, sier Miika Koppinen til iTromsø.

– Må gjøres noe

38-åringen fra Finland som la opp etter 2014-sesongen er likevel klar på at mye er galt.

– Men jeg har ikke lyst til å selge noen ut. De får løse det selv der oppe, sier Koppinen.

– Du sitter i sportslig utvalg, bør dere gjøre noe?

– Det er slik at når resultatene ikke er som det skal være, så hvis det fortsetter slik, bør det sikkert gjøres noe.

Men Koppinen mener at klubben i utgangspunktet har et godt nok mannskap til å klare seg.

– Det bør kunne snues. Selv om de har hatt spillere skadet, har TIL et bra nok lag til å prestere bedre enn de har gjort. Samtidig så preger resultater fotballen, sier Koppinen.

Nytt møte

– Når er det ting bør gjøres?

– Det har jeg ikke å spekulere i. Det må Svein-Morten Johansen eller styrelederen (Per Aronsen, red.anm.) svare på, sier Koppinen

Samtidig skal sportslig utvalg ha et møte i slutten av denne eller starten av neste uke.

– Vi har møter jevnt og trutt, uansett om det går bra eller dårlig. Jeg tror det neste møte er i slutten av denne eller starten av neste uke, sier Miika Koppinen.

– Så det er ikke planlagt noe ekstraordinært møte før den tid?

– Nei, det er det ikke.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball