Koteng: - Solskjær kan havne på lista over kandidater

Ivar Koteng sier RBK ennå ikke har diskutert navn i trenerjakten.

ROSENBORGS STYRELEDER: Ivar Koteng sier at RBK ennå ikke har diskutert navn i trenerjakten.   Foto: Richard Sagen

fotball

TRONDHEIM (adressa.no): — Nå er vel Ole Gunnar Solskjær manager i Cardiff, og jeg kjenner ikke til statusen hans der akkurat nå, med tanke på det som skrives i mediene i dag. Men om vi skal lage en stor liste over potensielle trenere er det jo aktuelt å ha hans navn der om situasjonen skulle endre seg i Wales, sier styreleder Ivar Koteng til adressa.no

Styrelederen vil være forsiktig med å uttale seg, all den tid RBK «er inne i en prosess», og at Solskjærs situasjon i Cardiff altså er uavklart. Samtidig påpeker han at det Solskjær gjorde i Molde, hvor han tok tre titler på tre år, naturligvis ikke gikk upåaktet hen:

— Han er en flink trener, det har han vist. Samtidig er det jo ikke sikkert han vil havne på noen endelig liste over aktuelle trenere for RBK, heller. Det kan handle om hans egen situasjon, om penger, eller andre ting. Akkurat nå blir dette rene spekulasjoner, sier Koteng.

- Ikke snakket konkret om navn

Mandag var det styremøte i Rosenborg, der jobbingen med permanent trenerløsning var tema. Uten at Koteng føler det er noe konkret nytt å melde fra om.

— Vi følte det var riktig med et styremøte nå, for å informere og få snakket sammen om prosessen videre. Vi har kommet et stykke på vei, men har ennå ikke diskutert konkrete navn i dette spørsmålet, sier Koteng.

Enkelte scenarier har imidlertid vært diskutert i RBK-miljøet, som trenerteamet med Kåre Ingebrigtsen og Nils Arne Eggen som to av aktørene.

Så gjenstår det å se om Ole Gunnar Solskjær snur trenden i Cardiff, eller om han også kan bli et av RBKs scenarier for 2015-sesongen.