Kpozo kan få TIL-debut mot Brann

Patrick Kpozo (19) er spilleklar for TIL i tide til sesongstarten.

Patrick Kpozo er klar for kamp.   Foto: Tom Benjaminsen / iTromsø

fotball

TIL fikk sent fredag kveld grønt lys for å bruke ghaneseren, som er i TIL på lån fra svenske AIK frem til sommeren, allerede i helgens seriekamp.

– Han er klar. I går kveld fikk vi bekreftelsen fra fotballforbundet, sier Svein-Morten Johansen til iTromsø.

Kpozo går rett inn i kamptroppen til TIL.

Disse TIL-spillerne er Eliteserie-profilenes favoritter

Usikkerhetsmomenter

Men ellers avventer man en del spørsmål til helt inn mot kamp.

– Det er noen usikkerhetsmomenter der. Jeg tror heller ikke Bård vil røpe for mye før kamp, sier Johansen til iTromsø.

Og Flovik har ikke besvart iTromsøs henvendelser i dag.

Tromsø-løperen ble satt ut da Bjørgen fosset forbi

– Runar er usikker

Etter treningen på fredag sa Flovik dette:

– Status er at Loncaric er ute og Runar (Espejord) er usikker. Han kom seg ikke på feltet i dag, og det er ikke en positiv nyhet. Så har vi to døgn igjen å gjøre opp for å se om han er aktuell, sa Flovik og la til:

– Vi har tre kamper i neste uke og må da bruke folk som er 100 prosent.

Trolig lag

Ellers har Thomas Lehne Olsen og Slobodan Vuk trent en del alternativt denne uken, men TIL-treneren står fast på at dette er en styrt disponering inn mot kamp. Aron Sigurdarson fikk et lite overtråkk på fredagens trening, mens Gjermund Åsen også ruslet av etter en smell.

Likevel tror TIL at alle disse er klare til søndag.

På fredag terpet TIL med 10-mot-10 (ni utespillere) med følgende lag: Gudmund Kongshavn, Hans Norbye, Simen Wangberg, Magnar Ødegaard, Kent-Are Antonsen - Mikael Norø Ingebrigtsen, Ulrik Yttergård Jenssen, Morten Gamst Pedersen, Aron Sigurdarson - Slobodan Vuk.

Trolig kan Thomas Lehne gå rett inn og gjøre dette laget til en startellever dersom Espejord er uaktuell. I tillegg hviler det et spørsmål om nå spilleklarerte Kpozo kan gå rett inn på venstrebacken for Antonsen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball