LSK-kaptein forlenger karrieren: – Det har vært jobben min i over 20 år

Lillestrøm-veteran har skrevet under en ny ettårskontrakt med klubben.

LSK-veteran Frode Kippe fortsetter ytterligere ett år i klubben.  Foto: Geir Olsen / NTB scanpix

fotball

Under den tradisjonelle julefrokosten på Åråsen torsdag ble nyheten om at 40-åringen tar en ny sesong presentert. Det var onsdag at sportssjef Simon Mesfin og Kippe skrev under den nye avtalen.

– Jeg er glad for at jeg fortsetter å spille fotball. Det har vært jobben min i over 20 år, og jeg trives utrolig godt med det. I en alder av snart 41 år, så vet jeg at jeg er privilegert som får lov til det, sier Kippe til lsk.no.

Kippe debuterte for LSK i 1997, og året etter ble han solgt til Liverpool. Etter det gikk veien til Stoke, før han var tilbake i Lillestrøm i 2002. Siden har han vært en fast brikke på Åråsen. Totalt står Kippe med 466 tellende kamper for kanarifuglene.

I september neste år vil han gå forbi Claus Reitmaier som klubbens eldste spiller. Reitmaier var 41 år og 222 dager da han spilte for romerikingene mot Molde i 2005.

Lillestrøm går på en ny sesong i øverste divisjon, og laget har aldri rykket ned siden opprykket i 1974. Den kommende sesongen blir klubbens 45. på toppnivå.

Laget måtte i år kjempe nok en gang om å unngå nedrykk. Plassen ble sikret med seier i siste serierunde.

(©NTB)

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball