LSK-profil trener med Premier League-klubb

Arnold Origi imponerte voldsomt i LSK-målet da kanarifuglene tok cupgullet sist sesong.

LSK-keeper Arnold Origo jubler med kongepokalen etter 3-2 seieren over Sarpsborg i cupfinalen.   Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

fotball

Nå er han trolig på vei til Crystal Palace.

Da LSK-trener Arne Erlandsen samlet sine spillere til årets første trening onsdag, var nemlig ikke kenyaneren å se, skriver Romerikes Blad.

Lokalavisen skriver at Origi i øyeblikket er på prøvespill i Premier League-klubben Crystal Palace. LSK vil riktignok ikke bekrefte hvilken klubb det dreier seg om.

– Arnold ønsker seg nye utfordringer og vil gjerne prøve seg på et høyere nivå. Han har vært i LSK i mange år, og er nå i en alder der han kan sikre seg en siste potensielt gode kontrakt ute. Han fortjener sjansen, så det ønsker vi å bidra til, sier Åråsen-klubbens sportslige leder Simon Mesfin.

Crystal Palace har sagt at klubben ønsker seg en ny keeper i januarvinduet. Den siste tiden har Julián Speroni og Wayne Hennessey vekslet på å vokte London-klubbens mål.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball