LSK-treneren fikk hilsen fra Manchester City etter cupgullet

LSK-trener Arne Erlandsen mottok nylig gratulasjoner fra Premier League-lederen Manchester City for å ha ledet kanarifuglene til cuptriumf i desember.

LSK-trener Arne Erlandsen ble gratulert av Manchester City.   Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix

fotball

Onsdag la LSK ut en kopi av brevet fra den engelske storklubben på sin Twitter-konto.

– På vegne av Manchester City Football Club vil jeg gratulere deg etter at Lillestrøm SK vant den norske cupen i 2017-sesongen. Dere må alle være stolte, heter det i brevet.

Gratulasjonen, som er adressert til LSK-trener Erlandsen, er underskrevet av Manchester Citys klubbdirektør Ferran Soriano.

LSK slo Sarpsborg 3-2 i cupfinalen i begynnelsen av desember.

(NTB)

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball