Landu-Landu på medisinsk test i Viking

Men partene er ikke enige om kontrakt ennå.

Christian Landu-Landu (26) gjennomgikk medisinsk test i Viking onsdag ettermiddag   Foto: Bertinussen, Rune Stoltz / NTB scanpix

fotball

STAVANGER: Christian Landu-Landu (26) gjennomgikk medisinsk test for Viking onsdag ettermiddag, men han har fortsatt ikke takket ja til tilbudet fra klubben. Forhandlingene pågår fortsatt.

– Jeg forhaster meg ikke, det har jeg aldri gjort i kontraktsforhandlinger. Nå har vi gitt Viking et svar på tilbudet, så får vi se hva som skjer, sier Landu-Landu til Aftenbladet og forklarer den medisinske testen med at det uansett var greit å få den unnagjort slik at han kan trene på direkten hvis og når de kommer til enighet.

Den snart 26 år gamle spilleren har vært i Tromsø de tre siste sesongene etter at han forlot Viking.

Han er fortsatt litt i dialog med TIL, men svarer slik på om han er lysten på å bidra for Viking i reisen som venter klubben:

– Ja, det er jo en grunn til at vi forhandler. Det står egentlig ikke på pengene heller. Jeg er ikke i den alderen, sier han.

Partene diskuterer en to- eller treårskontrakt.

– Når signerer du?

– Vi får se, det er ikke bare opp til meg, svarer Landu-Landu.

Samtidig som Landu-Landu gjennomgår den medisinske testen i Viking, kjenner Aftenbladet til at Kristoffer Haugen er i Molde onsdag for å gjøre det samme der.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball