«Larsha» blir i Tromsdalen

Signerte ettårskontrakt torsdag.

Lars Henrik Andreassen fortsetter i Tromsdalen,  Foto: Ronald Johansen

fotball

Lars Henrik Andreassen (26) går løs på en fjerde sesong i TUIL og vraket tilbudet fra Bergens-klubben Åsane.

- Jeg trives veldig godt i TUIL. Tilbudene var begge veldig fristende, men magefølelsen bestemte i den her omgangen at det blir ett år til her, sier Lars Henrik Andreassen til iTromsø.

Ønsket av flere

TUIL har dermed fått på plass nok en viktig brikke foran 2018-sesongen. De klarte å signere Andreassen, med hard konkurranse fra Åsane.

2.-divisjonsklubben Fredrikstad med Per-Mathias Høgmo i spissen var også interessert i 26-åringen, men der ble det aldri like konkret som med Åsane.

- Jeg var i to dager og sjekket forholdene. Med Fredrikstad var det kun kontakt via telefon og mail, røper Andreassen.

Håper på toppkamp

TUIL har også forlenget kontrakten i ett år med keeper Adrian Mikkelsen. Andreassen håper nå at Dalingan kan klare en ny god sesong etter den historisk gode 9.-plassen i fjor.

- Jeg håper å bygge videre på den gode høstsesongen jeg hadde i fjor høst, sier Andreassen.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball