Linnes og Galatasaray på tabelltopp

Martin Linnes spilte hele kampen da Galatasaray slo Antalyaspor og tok over tabelltoppen i tyrkisk eliteserie mandag.

Martin Linnes og Galatasaray noterte seg for seier og tabelltopp mandag.   Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

fotball

GALATASARAY - ANTALYASPOR 3–0

Galatasaray har brukt mye penger før denne sesongen. Frankrike-spiss Bafétimbi Gomis, Marokko-midtbanespiller Younès Belhanda og Algerie-midtbanespiller Sofiane Feghouli har alle kommet inn portene.

Trioen var alle i sentrum av mandagens kamp. Gomis scoret to mål på rappen i det 14,- og 20.-minutt, før Feghouli økte til 3-0 for det var gått 40 minutter.

Belhanda fikk på sin side kranglet på seg to gule kort i løpet av kun 30 sekunder på overtid, men da var kampen allerede avgjort.

Tidligere Rosenborg- og Bodø/Glimt-spiller Milan Jevtovic kom på banen etter målraset i første omgang. Den offensive spilleren klarte imidlertid ikke bidra til å snu kampen.

Martin Linnes spilte hele kampen på høyrebacken til den ferske serielederen i tyrkisk eliteserie. Byrival Basaksehir tapte mot tabelltreer Fenerbahçe søndag, og lot Linnes & Co få ferten av tabelltoppen.

Med mandagens seier har Galatasaray ett poeng ned til byrivalen etter 21 serierunder.

(©NTB)

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball