Linnes-scoring sikret Galatasaray-seier

Martin Linnes ble matchvinner da Galatasaray vant 2-1 borte mot Keciörengücü fra nivå tre i den tyrkiske fotballcupen onsdag.

Martin Linnes (t.h.) i aksjon for Galatasaray i en mesterligakamp mot Lokomotiv Moskva. Onsdag scoret han vinnermålet for storklubben i den tyrkiske fotballcupen.   Foto: Pavel Golovkin / AP / NTB scanpix

fotball

Den norske landslagsbacken doblet Galatasarays ledelse fem minutter etter pause.

Like etter reduserte hjemmelaget, men greide ikke å avverge tap før returoppgjøret i Istanbul om to uker.

Atalay Babacan sendte Galatasaray i føringen etter 33 minutter.

Dobbeltoppgjøret er en del av den femte cuprunden i Tyrkia. Sammenlagtvinneren går til åttedelsfinale.

Linnes har slitt benken i de fleste seriekampene denne sesongen, men har spilt samtlige minutter i høstens gruppespill i mesterligaen.

(©NTB)

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball