Steven Caulker har vært på utlån til Southampton denne sesongen. Nå er han hentet til Liverpool av manager Jürgen Klopp.

Steven Caulker har vært på utlån til Southampton denne sesongen. Nå er han hentet til Liverpool av manager Jürgen Klopp. Foto: Digitalsport

Liverpool henter inn kriseløsning: - God søknad om å slippe å pusse pokaler fremover

Liverpool henter QPR-midtstopperen Steven Caulker på lån. Lars Tjærnås er ikke særlig imponert.

– Skulle ryktene om at Liverpool ønsker å hente Steven Caulker stemme er det en særdeles god søknad om å slippe å pusse pokaler framover, skriver Aftenpostens fotballekspert Lars Tjærnås på Twitter.

Ryktene stemmer. Like etter etter 14.00 tirsdag bekreftet Liverpool overgangen på klubbens nettsider. Steven Caulker hentes på lån fra QPR ut sesongen.

Forsvarskrise

24-åringen hentes som en løsning på krisen i Jürgen Klopps midtforsvar. Dejan Lovren, Martin Skrtel og Joe Gomez er alle skadet, og Kolo Touré og Mamadou Sakho har også slitt med skadetrøbbel.

– Caulkers ankomst letter skadesituasjonen som klubben har defensivt, skriver Liverpool på klubbens nettsider.

Kan debutere i morgen

Steven Caulker har mange års erfaring fra Premier League. Han ble hentet til Tottenham i 2009. I løpet av de fire årene han var eid av Spurs, ble han utlånt til Yeovil Town, Bristol City og Swansea City, før han meldte overgang til Cardiff i 2013. Allerede onsdag kan Caulker få sin debut for Liverpool i hjemmekampen mot serieleder Arsenal.

For ordens skyld: Lars Tjærnås er tilhenger av QPR, klubben Steven Caulker hentes fra.

Hør siste episode av Aftenpodden Sport her: