Lysvoll matchvinner i favorittrollen

Vegard Lysvoll vil se an overgangsvinduet før han bestemmer seg for hva fremtiden bringer.

3401308.jpg 

fotball

Lysvoll scoret det eneste målet da Tromsø 2 slo Eidsvold Turn på Alfheim i kveld. 2.-divisjonsoppgjøret var målløst til det var spilt 87 minutter.

Da tok A-lagsspilleren Lysvoll ansvar og fikk kranglet inn 1-0 fra sju meters hold.

– Slike mål er ikke typisk meg, men det smakte godt uansett, sier Lysvoll.

– Best på kant

I andredivisjonskampen fikk han spille såkalt mellomromsspiss. En rolle han sjelden har fått mulighet i for klubben.

– Det er der jeg er i stand til å levere best. TIL ønsker mest å bruke meg som kantspiller, men der er jeg ikke like god, slår han fast.

TIL 2s trener Lars Petter Andressen skryter av Lysvoll.

– Han viser ofte at han har kvaliteter som hører hjemme på høyere nivå. I dag valgte vi å bruke han i rommet bak spissen. Det betalte seg, sier Andressen.

Spilletid

Angrepsspilleren har fått beskjed av TIL om at han kan se etter en ny klubb i sommer. Lysvoll har inntil innhoppet mot Strømsgodset lørdag ikke fått spilletid i årets eliteserie.

– Jeg vil til en klubb der jeg får spilletid, sier lofotværingen.

Lysvolls tidligere klubb, TUIL, har vist interesse.

– Nå skal jeg se an overgangsvinduet som åpner 15. juli før jeg tar en avgjørelse i forhold til hva jeg gjør, sier Lysvoll.

Andressen har forståelse for at Lysvoll ønsker seg til en annen klubb.

– Han har ikke fått så mange sjanser for TIL, og det kan være best for Vegard om han drar, selv om det vil være synd for oss. Han var vår beste mann i dag, sier Andressen.

I tillegg til Lysvoll spilte Mathias Johnsen og målvakt Benny Lekström fra TILs A-lagsstall.

Johnsen slo den målgivende pasningen til Lysvolls scoring.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball