«MP» får ansvaret for TILs jentesatsing

Tromsø IL skal satse hardere på jente- og damefotball. Morten Pedersen får en nøkkelrolle.

AVTALEN I BOKS: Her er Stig Bjørklund, Morten Pedersen og Stig-Arne Engen.  Foto: TIL.no

fotball

I dag har nemlig «MP» blitt ansatt i en helt ny stilling, som utviklingsleder for jente- og kvinnesatsingen.

– Styret er veldig godt fornøyd med å ha "MP" på plass. Dette er en fin julegave til jentene som skal satse på fotball i klubben. Vi tar satsingen på alvor og vi er veldig sikker på at han er rett mann, sier styreleder i TIL, Stig Bjørklund.

Morten Pedersen har spilt for klubber som TIL, Brann, Rosenborg, Brøndby, Borussia Mönchengladbach og Gent. Tidligere har han vært trener i TUIL, men de siste årene har han hatt ulike rolle i TIL-systemet.

Nå skal jentene i klubben dra nytte av hans erfaring.

– Jeg gleder meg veldig å sette i gang. Det som er bra er at det er en løype som ikke er gått opp, så det kommer til å bli veldig spennende. Jeg har vært med som trener for jentene mine som er i TIL, så jeg har holdt på med jentefotball i mange år. Jeg har sett at det er mange gode spillere i klubben, og det er mange av dem som har lyst til å bli god, sier Pedersen.

Fortsatt skal «MP» ha ansvaret for TIL samfunnsengasjement, noe som utgjør 60 prosent av stillingen.

– Det er en kombinert stilling, så han skal også jobbe med samfunnsengasjement og de fotballrelaterte aktivitetene der. Vi har fått veldig gode tilbakemeldinger på jobben han har gjort med SNN-akademiet i Nord-Norge og Klasseball i Tromsø. Nå skal vi videreutvikle klubbesøk som vi har i den nordlige landsdelen, sier administrerende direktør i TIL, Stig Arne Engen.

Saken oppdateres.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball