Manchester City siktet for brudd på antidopingreglene

Skal ikke hatt korrekte opplysninger om hvor spillerne var.

Pep Guardiolas Manchester City er siktet for brudd på antidopingreglene.  Foto: NTB SCANPIX

fotball

Det engelske fotballforbundet skriver i en pressemelding onsdag kveld at de har siktet Manchester City for brudd på antidopingreglene.

Årsaken er at klubben ikke skal ha hatt korrekte opplysninger på hvor spillerne på laget skal ha oppholdt seg. FA opplyser ikke i hvilken sammenheng feil opplysninger skal ha blitt gitt.

Ifølge Sky Sports skal det ikke handle om en enkeltspiller, men på klubbnivå. Kanalen mener også at klubben ikke risikerer utestengelse, men en bot.

Reglene sier at klubben skal til enhver tid opplyse om hvor spillerne befinner seg, og hvor de bor. Klubben må også opplyse om treningstider og treningssteder for laget. Dette for at spillerne skal være tilgjengelig for dopingtester til enhver tid.

Ifølge The Guardian skal siktelsen handle om at Manchester City ikke oppdaterte treningstidspunktene til laget på korrekt måte.

Manchester City har frist til å svare på anklagene innen 19. januar.

FA har siktet klubben for brudd på antidopingreglene.  Foto: NTB scanpix

Utforsk tema:

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball