Manchester City-stjerne forteller om nyfødt sønns tøffe kamp

Premier League-profilen David Silva er inne i en tøff tid.

David Silva er tilbake i City-laget.   Foto: Rui Vieira / AP / NTB scanpix

fotball

Den spanske landslagsspilleren gikk glipp av flere av Manchester Citys kamper i romjula.

Manager Pep Guardiola har ikke ønsket å kaste nærmere lys over årsaken til midtbanemaestroens pause, men har hele tiden opplyst at personlige årsaker har ligget til grunn.

Tirsdag var Silva tilbake i Manchester City-laget, og dagen derpå satte spanjolen selv ord på familiedramaet som har utspilt seg de siste dagene.

– Min sønn Mateo ble født ekstremt for tidlig og kjemper dag for dag ved hjelp av det medisinske personellet, skriver Silva på sin Twitter-konto.

Han takker videre for alle støtte og forståelse familien har mottatt i den vanskelige tiden.

– Jeg vil spesielt takke lagkamerater, treneren og alle i klubben for forståelsen de har vist for min situasjon, skriver han.

Manchester City-manager Pep Guardiola har gjort det klart at Silva står fritt til å reise tilbake i Spania dersom det er behov for det.

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball