Manchester Citys stortalent kan være ute i opptil to måneder

Kjedelige nyheter for de engelske serielederne.

Gabriel Jesus (t.v.) kan vente seg en stund på sidelinjen. Han pådro seg en kneskade i Manchester Citys 0-0-kamp mot Crystal Palace.   Foto: Tim Ireland / AP / NTB scanpix

fotball

Manchester City-manager Pep Guardiola ser for seg at Gabriel Jesus er satt ut av spill i én til to måneder etter kneskaden han pådro seg mot Crystal Palace.

Den brasilianske 20-åringen haltet gråtende av banen etter en halvspilt første omgang søndag. Han hadde da prøvd å spille videre i noen minutter etter å ha fått en smell i kneet.

– Forhåpentligvis er det ikke verre enn at han er ute i en til to måneder, sa Guardiola etter 0-0-kampen på Selhurst Park.

Skadeepisoden til Jesus skjedde da han nærmest gikk ut i spagaten etter en duell med Palace-spiller Andros Townsend.

Det var ikke den eneste skaden Guardiola måtte bekymre seg over på årets siste dag.

På overtid ble storstjernen Kevin De Bruyne taklet stygt av Jason Puncheon. Belgieren måtte fraktes av banen på båre med en skinne på det ene beinet.

Guardiola håper De Bruyne har unngått en alvorlig skade.

– Vi må vente til mandag for å se hva som skjedde med ham. Forhåpentligvis var det bare et spark over beinet, men kanskje blir han ikke klar til Watford-kampen (spilles tirsdag), sa City-sjefen på en dag da ligalederens seiersrekke stoppet på 18 kamper.

(NTB)

Vi ønsker engasjerende debatter på itromso.no. Du er velkommen til å kommentere sakene på våre sider, men vi ber deg først lese våre retningslinjer for innlegg:

×

RETNINGSLINJER FOR INNLEGG

iTromsø gjør oppmerksom på at du er juridisk ansvarlig for dine kommentarer. Dette personlige ansvaret gjelder enten du velger å kommentere i kommentarfeltene på våre nettsider eller du skriver innlegg på våre Facebook-sider.

iTromsø ønsker en åpen, saklig og engasjerende debatt. Vi oppfordrer alle til å være saklige, vise respekt for andres meninger og å holde seg til saken. Vi fjerner fortløpende innlegg som er rasistiske, sjikanøse eller på annen måte strider mot etikk eller lovverk. Du kan varsle oss her dersom du ser innlegg du mener bryter med god debattskikk.

Alle som vil delta i debatten hos oss må skrive under eget navn. Vi forbeholder oss retten til å utestenge brukere som begår grove eller gjentatte brudd på våre retningslinjer.

fotball