Manchester United-legende gir seg som manager etter en drøy måned

Paul Scholes ferdig som Oldham-manager.

Tidligere Manchester United-spiller Paul Scholes er ferdig som Oldham-manager. Her feirer Scholes scoring for United mot Wolverhampton i 2010.  Foto: Jon Super / AP

fotball

Manchester United-legenden Paul Scholes har gitt seg som Oldham-manager etter bare sju kamper.

Scholes overtok manageransvaret i League Two-klubben 11. februar. På den korte tiden ble det én seier, tre uavgjort og tre tap for klubben.

– Jeg skjønte dessverre at jeg ikke ville klare å være som jeg ønsket og trodde da jeg tok jobben, sier Scholes i en uttalelse, ifølge BBC.

Paul Scholes fikk ingen langvarig periode som manager for Oldham Athletic. Her blir han presentert i jobben 11. februar.  Foto: Reuters/Carl Recine

44-åringen vokste opp i Stor-Manchester som Oldham-supporter. Hans siste kamp som Oldham-manager ble 0-2-tapet mot ligaleder Lincoln tirsdag kveld.

– Helt til slutten håpet jeg å kunne fullføre kontraktsperioden min på 18 måneder i klubben jeg har heiet på hele livet. Fansen, spillerne, vennene mine og familien min visste hvor stolt og spent jeg var da jeg tok jobben, fortsetter briten.

Scholes spilte for Manchester United i hele sin aktive karriere og vant 25 titler med storklubben. Han fikk også 66 landskamper for England.