Midtsian slutter i Bryne og blir ny Brodd-trener

Skal lede 3. divisjonsklubben de neste to årene.

Aleksander Midtsian (36) overtar jobben som ny Brodd-trener i januar.  Foto: Brodd FK

fotball

Aleksander Midtsian (36) er ansatt som Brodds nye hovedtrener. Det bekrefter klubben på sine hjemmesider.

Midtsian kommer fra fra utviklingsavdelingen i Bryne og har skrevet under på en toårskontrakt med Brodd. Der skal han også gå inn som spillerutvikler i barne- og ungdomsavdelingen gjennom FFO.

– Jeg syntes det var på tide å forlate redet i Bryne nå. Jeg har hatt en fantastisk tid i klubben og fått jobbet med mange spennende spillere og gode kolleger. Det trigget meg veldig at Brodd har en ung spillergruppe som ønsker å utvikle seg både som enkeltspillere og som lag. Brodds mål, foruten å vinne flest mulig kamper, må være å utvikle spillere til høyere divisjoner. Med min spillererfaring fra toppnivå, vet jeg mye om hva som skal til for å nå de målene, sier Midtsian til Brodds hjemmeside.

Assistenten fortsetter

Den tidligere eliteseriespilleren starter i jobben ved årsskiftet og får med seg Ali Kilinc som assistenttrener. Kilinc fortsetter dermed i samme rolle som han har hatt denne sesongen.

– Jeg har hatt en god samtale med Ali. Jeg tar naturligvis med meg egne tanker og det blir enkelte endringer i treningsarbeidet, men Brodd skal fortsatt være et lag som er spillende, og som skal ha ambisjoner om å dominere kamper, sier Midtsian.

Hans første kamp som Brodd-trener blir mot nettopp Bryne 26. januar.