Midtsjø forlot Lerkendal på krykker - RBK usikre på hvor alvorlig skaden er

Skal til MR-undersøkelse på mandag.
fotball

Rosenborg styrte kampen og ledet 3-1 da en knapp time var spilt på Lerkendal. Da kom Moldes Fredrik Aursnes inn med en altfor sen og tøff takling på Fredrik Midtsjø.

I stedet for ballen traff Aursnes ankelen til Midtsjø med knottene først. Rosenborg-spilleren tråkket solid over, og ble liggende på gresset og vri seg i smerte.

Og måtte byttes ut.

På krykker

Etter kampen måtte midtbanespilleren ta krykkene til hjelp for å komme seg fremover.

— Det er i hvert fall en leddbåndskade. Det er en kraftig trøkk, så det kan være noe annet også. Men det er i hvert fall en leddbåndskade, sier Rosenborgs medisinske koordinator, Haakon Schwabe.

Han tror ikke det er snakk om et brudd, selv om det så voldsomt ille ut i de første sekundene etter at Midtsjø måtte ned for telling.

— Det blir vel den sedvanlige runden. Det er alltid greit å ta en MR-undersøkelse, og det gjør vi på mandag, sier Schwabe.

Selv mener Midtsjø at ankelen kjennes bedre ut en stund etter kampen enn det gjorde til å begynne med.

Fikk unnskyldning

For da var det vondt.

— Det var ordentlig smerte der og da, det var det. Han traff rett på foten min, og jeg kjente at jeg vrikket den. Men det er sånt som skjer i kampens hete. Det er to lag som kjemper om tre poeng, og da blir det dueller og kamp om ballen , sier Midtsjø.

Som ikke bærer spesielt nag til Aursnes.

— Han kom og sa unnskyld og beklaget, sier han.

Aursnes fikk gult kort for taklingen. Kåre Ingebrigtsen mener det ikke var nok.

— Jeg synes det var soleklart rødt, sier han.